BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan’ın kızının düğünü nedeniyle bazı yollar kapatıldı----

Erdoğan’ın kızının düğünü nedeniyle bazı yollar kapatıldı

Erdoğan’ın kızının düğünü nedeniyle bazı yollar kapatıldı
14 Mayıs 2016 - 08:26 www.finansgundem.com

Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar’ın Küçükçekmece Halkalı’daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde yapılacak nikah töreni öncesinde, geceyarısı bazı yollar trafiğe kapatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar’ın Küçükçekmece Halkalı’daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde yapılacak nikah töreni öncesinde, geceyarısı bazı yollar trafiğe kapatıldı. İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da çalışmaları bizzat yerinde inceledi. 

Sümeyye Erdoğan-Selçuk Bayraktar çiftinin saat 15.00’te yapılacak nikah töreniyle ilgili hazırlıklar gece boyunca sürdü. Polis ekipleri geceyarısı kültür merkezine çıkan tüm ana cadde ve ara sokakları demir bariyerlerle kapattı.

Bu kapsamda, Küçükçekmece Belediyesi Fatih Caddesi Opet benzinlik ile Ekinevler Sokağı arası, Fulya Sokak, Dereboyu Caddesi, Tokel Sokak, Funda Sokak, Fırat Sokak veMehmet Akif Ersoy Bulvarı saat 00.15’ten itibaren araç trafiğine kapatıldı. Alternatif güzergah olarak ise Muammer Aksoy Caddesi ile Basın Ekspres Yolu gösterildi.

EMNİYET MÜDÜRÜ ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da, gece saatlerinde nikahın yapılacağı yere gelerek çalışmaları bizzat yerinde denetledi. Bu sırada, bomba uzmanı polisler nikahın yapılacağı bölgede detaylı patlayıcı madde araması yaptı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • reis14 Mayıs 2016 15:34

    gerçekten yazık. milli bayramlarımızı terör bahanesiyle iptal ettiren zihniyet düğünleri için geceden trafiği kapatıp binlerce kişiyi davet ederek eğleniyorlar. sizin yerinize ben utanıyorum.