BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'ın ABD ziyaret tarihi kesinleşti----

Erdoğan'ın ABD ziyaret tarihi kesinleşti

Erdoğan'ın ABD ziyaret tarihi kesinleşti
08 Mart 2016 - 22:48 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD gezisinin tarihi belli oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD gezisinin tarihi belli oldu. Erdoğan, 29 Mart-2 Nisan 2016 tarihleri arasında Amerika'ya ziyarette bulunacak.

Erdoğan, ABD'de yapılacak Nükleer Güvenlik Zirvesi'ne katılacak. Ayrıca Maryland eyaletinde inşa edilen camiin açılışını yapacak.

Camiin açılışını, Erdoğan ile ABD Başkanı Barack Obama'nın birlikte yapma ihtimali de bulunuyor. Erdoğan, daha önce şunları söylemişti:

"Nükleer Güvenlik Zirvesi için ABD'ye gideceğim. Mart sonunda orada olacağız. Obama müsait olursa o vesileyle Maryland'deki külliyemizi de beraber açabiliriz. Kendisine daha önce teklifimizi yaptım. Gelebilirse beraber açarız. Gelmezse biz o seyahat vesilesi ile gidip külliyemizi açacağız. Tarihe bırakacağımız en büyük mirasımız olacaktır. Gelecek nesiller de orayı gördüğü zaman bizi hayırla yadedecektir diye düşünüyorum."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)