BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'ı kimler karşılayacak?----

Erdoğan'ı kimler karşılayacak?

Erdoğan'ı kimler karşılayacak?
05 Haziran 2013 - 19:43 www.finansgundem.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, merak edilenleri cevapladı

Afrika gezisi dönüşü Başbakan Erdoğan'ı büyük bir kalabalığın karşılayacağı iddiasının doğru olmadığını söyleyen Çelik, "Başbakan'ın gövde gösterisine ihtiyacı yok" dedi.
Kulislerde bir süredir artan Gezi Parkı protestocularına bir yanıt olarak Başbakan Türkiye'ye döndüğü zaman Atatürk Havalimanı'nda yüzbinlerce Ak Partili tarafından karşılanacağı iddiası dolaşıyordu.
Bu İstanbul'da gerilimi yükseltecek iddia bugün Ak Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik'e yöneltildi.
Çelik, iddiaları şöyle yanıtladı:
"Varsayalım ki iki grup karşılaştı. Hiçbir para pul falan bir insanın hayatına değmez. Siyaset vatandaşın mutluluğunu en üste çıkartma sanatıdır"
"Ak Parti'ye gönül verenlere sesleniyorum. Hiç kimse durumdan vazife çıkartıp gidip Başbakan'ı karşılamasın. Sayın Başbakan'ın böyle bir şeye ihtiyacı yok. İstanbul teşkilatımızın da böyle bir şeye ihtiyacı yok."
"Miraç kandili nedeniyle müminler bir araya gelecekler. Onlara de sesleniyorum. Sükunet içinde dua edilecek, ibadet edilecek. Sevginin hakim olması gereken huşu içinde ibadet edileceği bir gecedir. Bu geceyi de birileri birilerine zehir ederse bu da çok yazık olur. Böyle bir şey olacağını da beklemiyorum."
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)