BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan uyum talimatı: Nisanda bitirin----

Erdoğan'dan uyum talimatı: Nisanda bitirin

Erdoğan'dan uyum talimatı: Nisanda bitirin
16 Şubat 2018 - 03:41 www.finansgundem.com

Uyum komisyonlarının çalışmalarıyla ilgili sunumu dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nisanda bitirilsin" talimatını verdi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, önceki gün AK Parti Genel Merkezi’nde bir araya geldiği uyum komisyonları üyelerinden daha hızlı olmalarını istedi ve “Alt komisyonlar çalışmaları nisan ayında tamamlasın” dedi.

Önceki gün AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan uyum düzenlemeleriyle ilgili oluşturulan komisyon toplantısında ve son MYK’da çalışmalar değerlendirildi. Her iki toplantıda da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Erdoğan’a uyum çalışmaları ile ilgili sunum yaptı. Sunumu dinleyen Erdoğan, uyum çalışmalarının hazirana kadar bitirilmesi için çalışan komisyona, “Nisan ayında çalışmaları bitirin” talimatı verdi. Erdoğan, kamu reformu çalışmalarının ise mayıs ayında bitirilmesini istedi. Yerel yönetimler ile ilgili düzenlemenin de haftaya Meclis’e sunulması bekleniyor. Bu düzenleme ile yapılacak değişiklikler, 2019 Mart ayında yapılacak mahalli idareler seçimlerinde uygulamaya girecek. (Hürriyet / Gizem Karakış)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)