BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Trump'a Menbiç yanıtı----

Erdoğan'dan Trump'a Menbiç yanıtı

Erdoğan'dan Trump'a Menbiç yanıtı
29 Ocak 2018 - 02:39 www.finansgundem.com

Afrin için en kritik noktanın ele geçirilmesinin ardından operasyonun nereye kadar süreceği konuşuluyor. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Erdoğan'ın Trump ile telefon konuşmasındaki Menbiç detayını köşesine taşıdı. İşte o yazı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tam karşısındaki ekranda Afrin harekâtının haritası beliriyor.

Eline laser pointer’ı (lazer işaretçi) alıp, harita üzerinden harekâtı anlatmaya başlıyor. “İlk olarak Hatay’dan iki noktadan girdik. Ardından Kilis’ten girerek ilerlemeye başladık” diyor. Harekâtı anlattıktan sonra gelinen aşamayı, “Harekâtta zor işimiz bitti” diye özetliyor.

Erdoğan bu değerlendirmeleri AK Parti büyükşehir belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıda yapıyor. Harekâtın ileri aşamaları hakkında da bilgi veriyor. Başkomutan edasıyla konuşuyor.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kerim29 Ocak 2018 12:02

    Başkomutan edası ile konuşuyor gibi cümleler kurarak algı operasyonu yapıyor sayın selvi.Bunu hep yapıyor zaten.Ama gerçek bir başkomutan olmak gerçek bir Gazi olmak için bizzat cephede olmak gerekir.Kimseyi kandırmayın