BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan terör vurgusu!----

Erdoğan'dan terör vurgusu!

Erdoğan'dan terör vurgusu!
07 Ocak 2014 - 09:05 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan konuşmasında terör örgütlerinin, defalarca uyarılmasına rağmen yurtdışından destek bulduğunu söyledi

Başbakan Erdoğan, Japonya'nın başkenti Tokyo'daki resmi temasları kapsamında Nikkei gazetesinin ev sahipliğinde düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katıldı. Erdoğan'ın konuşmasında terör vurgusu ön plana çıktı.

DEFALARCA UYARDIK

Terörün dini ve milleti yoktur devamlı katliamlarla beslenir. Uluslararası boyutlara sahiptir. Terör katliamlarla beslenen anlayışın ta kendisidir. Terör örgütü bir çok başka ülkeden de destek buldu. Defalarca uyarmamıza rağmen defalarca belgelerle ispatlamamıza rağmen maalesef bunu engelleyemedik.

Tokyo'da terörle ilgili 'Benim teröristim iyidir, senin teröristin kötüdür' anlayışını asla kabul edemeyiz. Terör bir insalık suçudur.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye ve Japonya halklarının birbiriyle teması ve irtibatı, 90 yıllık bir geçmişten ibaret değil. Öncelikle burada çok az bilinen ama bu alanda çalışan akademisyenlerin kabul ettiği bilimsel gerçeği hatırlatmak isterim; Türk ve Japon halklarının, dillerinin aynı aileden, aynı dil kökünden gelmesi hasebiyle birbiriyle akraba iki halktır" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)