BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan’dan, Necmeddin Şimşek’e plaket----

Erdoğan’dan, Necmeddin Şimşek’e plaket

Erdoğan’dan, Necmeddin Şimşek’e plaket
07 Aralık 2014 - 19:25 www.finansgundem.com

ASKON, Akdeniz Girişim Holding Başkanı Necmeddin Şimşek’in de aralarında bulunduğu 10 iş adamını ülke ekonomisine katkılarından dolayı ödüllendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un katılımıyla düzenlenen ASKON’un “Asil Duruş” ana temalı  9. Olağan Genel Kurulu’nda üyelerin önerileriyle seçilen başarılı şirketler ödüllendirildi. Ödüle değer bulunan Akdeniz Girişim Holding’in plaketini Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Akdeniz Girişim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necmeddin Şimşek’e verdi.

ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca açılış konuşmasında “Asil Duruş”u “Küresel haksızlıklara karşı itirazcı bir liderlik dili yakalayan ülkemiz, haklı olarak müstesna bir yer kazanmıştır. Bu her türlü takdiri hak etmektedir” sözleriyle ifade etti ve bu duruşta payı olan işadamlarını ödüllendirdiklerini belirtti.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Akdeniz Girişim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necmeddin Şimşek, “Asil duruş içinde bulunduğumuz dönemde çok anlamlı bir tema. Bu ülkemizde yaşanan uluslararası oyunlara rağmen Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’la simgeleşen, ancak hepimizin destek verdiği bir duruştur” dedi. Böyle bir temada ödüle layık görülmelerinin kendisini ve çalışanlarını çok gururlandırdığını da ifade eden Şimşek sözlerine şöyle devam etti: “Akdeniz Girişim Holding olarak bütün şirketlerimiz ve çalışanlarımızla, emeğimizle, adım adım büyüyerek, rekabet ederek bu duruşa katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu anlamda ASKON’un teknolojiye, gelişmeye, rekabete dayanan vizyonunu paylaşıyoruz. Akdeniz Girişim Holding olarak ülkemizin geleceği için aynı çabayla, büyümemizi, gelişmemizi sürdüreceğiz.”
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)