BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan muhalefet sert çıkış----

Erdoğan'dan muhalefet sert çıkış

Erdoğan'dan muhalefet sert çıkış
15 Mayıs 2015 - 20:17 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzincan'da toplu açılış töreninde halka hitap etti. 

Erdoğan,  "Siyasetçi, kendisine kumpas kuran çeteyi, onun mensuplarını savunur mu? Daha dün bu çete, bunların mahremine giriyordu, mahremine saldırıyordu. O zaman bunlar bas bas bağırmıyor muydu? 'Yargı siyasallaştı' demiyorlar mıydı? Neymiş? 'Yargıya müdahaleymiş'. Burada müdahale edilen yargı değil. Ülkeye ve millete karşı tuzak kuran, darbe girişiminde bulunan bir çetedir, onun üyeleridir. Hiç kimsenin sıfatı, terör örgütü üyesi olduğu gerçeğini değiştirmez. Hiç kimsenin unvanı yaptığı ihaneti meşru kılmaz. Terörist sadece silahlı olmaz. Teröristin silahlısı da var, silahsızı da var. Türkiye, nice cübbeli teröristler gördü. Bunu da bilesiniz" diye konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:
Miraç Kandilinizi kutluyorum, Miraç denilince aklımıza Kudüs geliyor, yüreğimiz sızlıyor. KMüslümanlar olarak maalesef Kudüs'e olan ayarımızı kaybettik. Buz tutmuş gözlerimiz görmüyor. Kudüs için birlikte çarpması gereken yürekler birbirleriyle mücadele, hatta savaş halinde. Miraç Kandili'nin, bu mübarek gecede yapacağımız ibadetlerin ve edeceğimiz duaların, bizi yeniden Kudüs'e ayarlanmaya, gözlerimizdeki buzun çözülüşüne vesile olmasını Allah'tan temenni ediyorum.

Bizim yüreğimiz sızlarken birileri Kudüs'ü Yahudilere armağan etme peşinde, bunlar Kabe'mize de saldırıyor.

Bunları iyi tanıyın, bunlar şimdi de Diyanet İşleri Başkanlığı'nı kaldırmak istiyorlar. Ana muhalefet imam hatip okullarını kapatmanın peşine düşüyor. 
Önce kendine gel, Müslüman bir sokulduğu yerden bir daha sokulmaz, bunlar geçmişte kaldı.

"GEL DEDİK, GELMEDİ ÇÜNKÜ SİNSİ PLANLAR PEŞİNDEYMİŞ"
Pensilvanya'daki malum zat, Kestane pazarında 'Baş açılamaz' diyordu, sonra ayarı bozuldu, 'füruattandır' dedi. 99'da kaçıp gitti. Nereye? Pensilvanya'ya. Biz de tabi samimiyiz dedik ki 'gel bak sen ağlıyorsun, burada da ağlayanlar var. Buradakileri de fazla ağlatma, gel'. Gelemedi. Dedi ki 'sizleri daha da zorda bırakmam'. 'Gel ya gel, madem suçun yok, gel, niye gelmiyorsun? Gelemedi. Niye? Çünkü sinsi planlar, çalışıyordu. Şimdi her şey meydana çıkıyor.

Bu milletin mescidi, camisi, cemaatiyle uğraşıp iflah olan kimse yoktur. 

Muhalefet sonunuz Adnan Menderes gibi olur diyor, bölücü örgütün güdümündeki parti de sokakla tehdit ediyor.

Bölücü örgütle Paralel örgüt bir olmuşlar şimdi milletin iradesini hiçe saymanın, seçim sonuçlarını da değersiz hale getirmenin gayreti içindeler. Anlaşılan bu seçimden de ümitlerini kestiler. Milletin kendilerine bu defa da yüz vermeyeceğini, destek vermeyeceğini gördükleri için eski yöntemleri devreye sokmaya çalışıyorlar. Tehdit, tehdit, tehdit. Eski Türkiye'yi hatırlatmanın gayreti içindeler, ana muhalefetin başındaki zat zaten iktidarı düşünmüyor.

"O ZAMAN BUNLAR BAS BAS BAĞIRMIYOR MUYDU?"
Bunlar millet için siyaset yapmıyorlar. Bunlar işi gücü bırakmışlar, millete ihanet eden bir çetenin mensuplarını savunuyorlar. Siyasetçi, kendisine kumpas kuran çeteyi, onun mensuplarını savunur mu? Daha dün bu çete, bunların mahremine giriyordu, mahremine saldırıyordu. O zaman bunlar bas bas bağırmıyor muydu? 'Yargı siyasallaştı' demiyorlar mıydı? Neymiş? 'Yargıya müdahaleymiş'. Burada müdahale edilen yargı değil. Ülkeye ve millete karşı tuzak kuran, darbe girişiminde bulunan bir çetedir, onun üyeleridir. Hiç kimsenin sıfatı, terör örgütü üyesi olduğu gerçeğini değiştirmez. Hiç kimsenin unvanı yaptığı ihaneti meşru kılmaz. Terörist sadece silahlı olmaz. Teröristin silahlısı da var, silahsızı da var. Türkiye, nice cübbeli teröristler gördü. Bunu da bilesiniz.

"BUNLAR PARALEL ÖRGÜTÜN SAVCILAR VE HAKİMLERİ"
Burada müdahale edilen yargı değil, millete tuzak kuran çetenin üyeleridir. Türkiye nice cübbeli teröristler gördü. Yaptığınız iş ülkeye ihanetse, sırtınızda cübbe olması fark etmez. Bunlar milletin değil, paralel örgütün savcıları.

Bölücü terör örgütü, paralel örgüt, ana muhalefet, diğer muhalefet bir olmuş, Türkiye'nin kazanımlarına saldırıyorlar. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)