BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan flaş açıklama----

Erdoğan'dan flaş açıklama

Erdoğan'dan flaş açıklama
20 Şubat 2013 - 19:35 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan ve Libya Başbakanı Ali Zeydan ortak basın toplantısı düzenledi

Başbakan Erdoğan'ın açıklamasından satır başları;
"Bütün resimler kayıtlar Sinop'ta kimlerin olduğunu ortaya koyuyor. Bugün de hatta birçok yazılı medyada özellikle Sinop'taki belediye başkanının da bu işin içerisinde olduğu ifade ediliyor. Bizler, seçilmiş olan milletvekillerine karşı bu yapılan eylemin doğru olmadığını çok açık net ifade ettim. İster beğenin, ister beğenmeyin milletvekilleridir, gelirler yasalar çerçevesi içerisinde kendilerine nerede ne yapılması gerektiği bildirilmiştir, bunu bilirler, oralarda da bu tür yapmaları gereken çalışmayı yaparlar.
Biz onlara ev sahipliğinin en güzelini uyguladık. Öğretmenevleri Milli Eğitim Bakanlığımıza ait yer. Samsun'da İçişleri Bakanım valiye verdiği talimatla, bizzat ben de bakranıma bunu söyledim. Oradaki faaliyetlere yönelik valiliğimiz ilgiyi ve yardımı yapmıştır. Bu çerçeve içerisinde onlar orada çalışmalarını yürütmüştür. Gerek Sinop'ta, gerek Samsun'daki tepkiler onların Ankara'ya dönmeye bir karar almaya yönlendirdi.
Olayın tamamı budur. Bunu kalkıp da AK Parti'ye havale etmeye gayret eden CHP'nin yetkilisi aynaya çok sık bakması lazım. Belli ki aynadan uzak kalmış. Bunların durumu budur, belgelidir. Hepsi şu anda İçişleri Bakanlığımızın, emniyetin ve istihbaratın kayıtlarındadır.
İMRALI AÇIKLAMASI
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Erdoğan'a İmralı'ya gidecek BDP heyetiyle ilgili görüşü sorulurken, Sinop'taki olaylarlar ilgili de Muhalefet cephesinden AK Parti'yi suçlayacı iddialar soruldu.
Erdoğan; 'Hangi muhalefet bu iddiayı ortaya atıyor onu bilemem. CHP'nin bu işin içinde olduğu resimlerle ortada. Bu yaşananların doğru davranışlar olmadığını dün grup toplantımızda söyledim. Bİz öğretmen evinde onları ağırlayacak kadar onlara iyi bir ev sahipliği yaptık. Samsun'da da valimiz gereken ilgiyi göstermiş ve yardımcı olmuştur. AK Parti'ye suç atan CHP'nin yöneticisi dönüp aynaya baksın. İmralı'ya gidecek heyet ile ilgili bakanımızla ilgili bir toplantı yapacağız ve kesin kararı yarın kendisi açıklayacak." diyerek sözlerini tamamladı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)