BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan AB'ye: Tahrik edici söz ve adımlar çözüme hizmet etmez!----

Erdoğan'dan AB'ye: Tahrik edici söz ve adımlar çözüme hizmet etmez!

Erdoğan'dan AB'ye: Tahrik edici söz ve adımlar çözüme hizmet etmez!
06 Eylül 2020 - 20:00 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Charles Michel ile bir telefon görüşmesi yaptı, Doğu Akdeniz'deki gelişmeler ele alındı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan-Michel görüşmesinde, Doğu Akdeniz'deki gelişmeler ve Türkiye-AB ilişkileri ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Yunanistan'ın ve bazı AB üyesi ülkelerin Doğu Akdeniz ve Ege'de gerginliği tırmandıran adımlarının önlenmesi noktasında AB'nin üzerine düşen yükümlülüğü hakkaniyet çerçevesinde yerine getirmesi gerektiğini ifade etti. 

Görüşmede, Avrupalı siyasetçilerin bölgesel meselelerde tahrik edici söz ve adımlarının çözüme hizmet etmeyeceğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'nin Doğu Akdeniz'de sergileyeceği tutumun uluslararası hukuk ve bölgesel barış açısından bir samimiyet testi olacağını belirtti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB kurumlarını ve üye ülkeleri Doğu Akdeniz başta olmak üzere bütün bölgesel konularda adil, tarafsız ve objektif kalmaya ve sorumlu davranmaya davet etti. 

Erdoğan, Libya Başbakanı Serrac'ı kabul etti

Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıyan Sırbistan ile Rusya arasında kritik görüşme

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TC nin altını oyuyorlar07 Eylül 2020 12:00

    Bugün T24 de Fikret BİLA nın yazısını okuyun TC çok büyük tehdit altında açık ve net görünüyor. Dinimize her şeye alet eden, allah ile aldatan tarikat ve cemaatlerle dolu ülke bunlar her türlü istismara açık yozlaşmış yapılar. Özalın başlattığı bu yozlaşma AKP ve Bahçeli MHP si döneminde  de hızla devam ettiriliyor. MUhalefet ise ayakta uyuyor.