BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan-Trump görüşmesi öncesi o görüntüler dikkat çekti----

Erdoğan-Trump görüşmesi öncesi o görüntüler dikkat çekti

Erdoğan-Trump görüşmesi öncesi o görüntüler dikkat çekti
13 Kasım 2019 - 14:37 www.finansgundem.com

Trump ile Erdoğan arasındaki kritik görüşmeye saatler kala Washington caddelerinde özel olarak ışıklandırılmış kamyonet konvoyu geçmesi sosyal medyada gündem oldu…

Amerikan kamuoyu, ABD Başkanı Donald Trump ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün TSİ 20.00'de Beyaz Saray'da gerçekleştireceği toplantıya kilitlenmiş vaziyette... Reuters haber ajansı kritik zirve öncesinde Beyaz Saray yakınlarında özel olarak ışıklandırılmış bir araç konvoyunun gezdiğini fotoğraflarla abonelerine duyurdu.

Özellikle Beyaz Saray’ın yakınlarındaki caddelerde hareket eden kamyonetlerin üzerinde ise Türkiye’nin bölgede yaşanan krizlerden nasıl etkilendiği gözler önüne seriliyor. Ekranlarda IŞİD’in Türkiye’ye verdiği zarar istatistiklerle gösterilirken bir diğer kamyonette ise Türkiye’nin bölgede yaptığı insani yardım ve destekler anlatılıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Metin13 Kasım 2019 17:13

    Yani bizimkiler , görüşme öncesi , bakın , çalışıyorlar mı , diyorsunuz

  • Cem13 Kasım 2019 15:02

    IŞİD in zararlı bir örgüt olduğunu ve Türkiye nin bölgede düzenin ve asayişin sağlanması için yaptığı insanı yardımları umarım görebilir Amerika halkı. Yönetimi uyarırlar bu konuda. Amerika nin bu yaptığı yanlışları düzeltmesi için Amerikan halkı vurgu yapar inşallah orada.

  • yorum_cubaba13 Kasım 2019 14:59

    Saygıdeğer editör, konu ile ilgili tüm haberlerde ısrarla IŞİD yazmaktan vazgeçip DAEŞ ya da DEAŞ olarak belirtseniz daha doğru olur, saygılar..