BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan suçlarını açıkladı----

Erdoğan suçlarını açıkladı

Erdoğan suçlarını açıkladı
03 Kasım 2014 - 11:42 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nde akademik yıl açılış töreninde konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, peşmergenin Kobani'ye geçişine ilişkin konuştu ve batı medyasını eleştirdi. Erdoğan, "Şu adan Batı medyasında Türkiye’ye karşı psikolojik saldırı olduğunu görüyoruz.Türkiye’ye karşı algı operasyonları yürütüyorlar. Fransa’da Kobani ile ilgili olarak peşmergelere müsaade etmediniz dediler. Yalan haberi soruyorsun dedim. Şuanda peşmergeler bizim topraklarımızdan geldi ve Kobani sınırında bekliyorlar, Erbil’den gelecek haberi bekliyorlar dedim. Davul zurna ile Kobani sınırına geldiler. Özgür Suriye Ordusu da aynı şekilde. Bu haberin tam tersini biz ayrıldıktan sonra yayınlamışlar." dedi.

ABD'nin silah yardımına ilişkin de konuşan Erdoğan, " ABD  silah yardımı yapacak biz yanlış yapıyorsunuz dedik. Laf dinlemediler. C-130’larla indirdiler. Kimin eline bir kısmı DEİŞ’in bir kısmı PYD’nin eline düştü." dedi.

İşte Erdoğan'ın  konuşmasından önemli satır başları;

Bunlar hain, bunlar ihanet çetesi. Bir bayan doktor korku ile yaşıyor. Nasıl hizmet verecek. Ondan sonra barış, özgürlük diyorlar. Bunlar kendi halklarına ihanet içindeler. Hakkari merkezde 150 yataklı hastane açtık. Aynı güne iki hastane açtık. Şuanda havalimanı yapıyoruz, yaptırtmıyorlar. Size hizmet verecekler. Onu dahi istemiyorlar. Kürt vatandaşlarımızın insanca yaşamasının önünü açmıyorlar. Bırakın havalimanını bitirelim. Her gün iş makinesi yakarsan, müteahhitleri kaçırırsan...Böyle vatanseverlik olabilir mi? İsteseler de istemeseler de bitireceğiz.

“REKOR SAAT”

Eziklik dönemi, komplekslerin yaşandığı dönemler geri gelmemek üzere tarih olmuştur. Geçen hafta Perşembe günü MGK’yı gerçekleştirdik. 10,5 saat gibi rekor saat içinde güvenlik sorunlarını tartıştık. Dünyada ABD,Japonya gibi ülkelerde, AB ülkelerinde bizim maruz kaldığımız tehditlere maruz kalan ülke yoktur. Çok farklı tehditlere maruz kalmaktayız. İçeride ve dışarıda terör örgütleri var. Paralel yapı misali değişik ihanet şebekeleri var. Çok sayıda riski kontrol etmek zorunda olan ülkeyiz.

Türkiye’de Gezi olayları yaşandığında Batı'nın tavrına bakın, Kendi topraklarında benzer olaylar yaşandığında tavırlarına bakın. 16 gazeteci öldürülüyor. Dünya medyasının sesi çıkmıyor. Türkiye’de şiddet içeren gösteriler karşısında polisimizin en küçük ihlali dillerine dolayanlar bakın. Yakın siyasi tarihimizde bir günde 3000-4000 insanın katledildiği ülke yoktur. Sesleri çıkmadı. Demokrasi kavramına uygun demokrasi savunulur. Egemen güçlerin istediği demokrasi değil.

“O MASAYA OTURMADIM ÇÜNKÜ…”

BM’de bizi bir masaya oturtacaklar. O masaya Sisi’yi de koymuşlar. Dedim oturmam. O adama meşruiyet kazandıracak kadar meşruiyetini kaybetmiş  lider değilim. Benim sandalyem boş durdu. Bizim izzetimiz, onurumuz var. Birileri değişik şeyler söyleyebilir. Erdoğan gerilimden yana diyebilirler. Ben haktan yanayım.

Şu adan Batı medyasında Türkiye’ye karşı psikolojik saldırı olduğunu görüyoruz. Geçenlerde uluslararası dernek ziyaretimize geldiler. Ziyarette ellerinde siparişler var. Size bunu hangi gazeteciler söyledi dedim. İsim vermedi. İçeride 7 gazeteci olduğunu söyledim ve suçlarını açıkladım. Kimisi asker öldürmüş, kimisi banka soymuş. Bunlar gazeteci kimliği ile yapmışlar. Kusura bakmayın bunlar gazeteci ise siz de bunları savunuyorsanız anlaşamayız. Şimdi Adalet Bakanlığı’na gideceksiniz ve belgeleri göreceksiniz dedim. Bunların mahkumiyeti kesinleşmiştir.

”SÖYLEDİKLERİMİN TAM TERSİNİ YAZDILAR”

Türkiye’ye karşı algı operasyonları yürütüyorlar. Fransa’da Kobani ile ilgili olarak peşmergelere müsaade etmediniz dediler. Yalan haberi soruyorsun dedim. Şuanda peşmergeler bizim topraklarımızdan geldi ve Kobani sınırında bekliyorlar, Erbil’den gelecek haberi bekliyorlar dedim. Davul zurna ile Kobani sınırına geldiler. Özgür Suriye Ordusu da bizim topraklarımızdan geldiler. Niye yalan söylüyorsunuz? Bu haberin tam tersini biz ayrıldıktan sonra yayınlamışlar. Türkiye içinden de bir takım siyasiler, medya bu algı operasyonun değirmenine su taşıyor. İleriye gidip ABD’de Türkiye’ye sürekli imam hatip okulları açıyor, alkolü yasaklıyor diye iftira atan, alçaltan zavallı hale gelen alçaklar var. Niye? Tayip Erdoğan imam hatipli.  Türkiye algı operasyonlarına eyvallah diyecek ülke değildir.

"LAF DİNLEMEDİLER"

Kobani’ye her türlü desteği verdik. Bizim için DEİŞ’e destek veriyor diyorlar. 200 bin Kürdü bu ülkeye kabule den bu iktidar. 4,5 milyar dolar harcama yaptık. Bize gelen destek 200 milyon dolar. ABD  silah yardımı yapacak biz yanlış yapıyorsunuz dedik. Laf dinlemediler C-130’larla indirdiler. Kimin eline bir kısmı DEİŞ’in bir kısmı PYD’nin eline düştü.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)