BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan Saygun'un yanına gitti----

Erdoğan Saygun'un yanına gitti

Erdoğan Saygun'un yanına gitti
09 Şubat 2013 - 15:36 www.finansgundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, emekli Orgeneral Ergin Saygun’u hastanede ziyaret etti

Balyoz davasından 18 yıl hapis cezası alan ve iki gün önce açık kalp ameliyatı olan emekli Orgeneral Ergin Saygun’un ailesini telefonla arayarak “Geçmiş olsun” dileklerini ileten Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün de hastanede ziyaret etti. Günlerdir babasının hastalığını attığı twetlerle Türkiye gündeminin birinci maddesi yapan Saygun'un kızı Ece, bu ziyaretle tarihe geçti. Başbakan Erdoğan, hastaneye girişinde ilk olarak Ece'nin elini sıktı ve bir süre sohbet etti. Erdoğan'ın ziyareti sırasında neler yaşandığını kızı Ece Saygun Twitter'da anlattı.
Başbakan Erdoğan, Kısıklı’daki konutundan ayrılarak, ilk olarak Şişli’deki özel bir hastaneye gitti. Burada yoğun bakımda tedavileri devam eden sanatçı Müslüm Gürses ile İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören’i ziyaret etti. Yaklaşık 40 dakika kalan Erdoğan, çıkışta basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Gürses ve Ören’in yoğun bakımda tedavilerinin devam ettiğini hatırlatarak, doktorların en üst düzeyde gerekli olan ilgi ve alakayı başarılı bir şekilde sürdürdüğünü söyledi.
Başbakan Erdoğan, “Tıbbi noktada konuşmak tabii bize düşmez. Bize birinci derecede düşen onlara şu anda dua etmek. Milletçe dua edelim. Allah şifalar versin. Ama doktorlarımız gerçekten bütün hemşirelerle, sağlık elemanlarıyla birlikte ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Rabbimden şifalar diliyoruz” diye konuştu.
Başbakan Erdoğan, “Görüşme imkanınız oldu mu?” sorusu üzerine ise hastaların şu anda uyutulduğunu, böyle bir süreç içerisinde olduklarını ifade etti.
KONVOY GÜZERGAH DEĞİŞTİRDİ
Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak İstanbul İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılmadan önce başka bir ziyardet daha gerçcekleştirdi. Başbakan’ın konvoyu Haliç Kongre Merkezi’ne gitmeden başka bir güzergaha yöneldi. Başbakan Erdoğan, Balyoz davasından 18 yıl hapis cezasına çarptırılan, önceki gün açık kalp ameliyatı olan ve ameliyattayken tahliye haberi gelen Ergin Saygun’u Halkalı’da tedavi gördüğü Mehmet Akif Ersoy Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti. Erdoğan’ı hastane girişinde Saygun’un kızı Ece ve oğlu Tolga karşıladı. Ziyaret yaklaşık yarım saat sürdü. Çıkışta yine Ece ve Tolga Saygun uğurladı. Uğurlama sırasında ayak üstü yapılan konuşmada duygusal anlar yaşandı. Ece Saygun’un babasının tesbihini elinden bırakmadığı görüldü.
İÇERİDE NELER OLDU
Saygun'un kızı Ece Saygun içeride neler yaşandığı attığı tweetlerle anlattı. İşte Ece Saygun'un tweetleri:
"Başbakan geldi. Babamı yoğun bakımda ziyaret etti. Babam görünce çok şaşırdı, toparlanmaya çalıştı. Başbakan, ben, ağabeyim ve mucize hocamız girdik yanına. Babama moral oldu. Herhangi bir şey konuşmadık tabiki. Babam konuşmak isteyince oksijenini çıkardılar. "Zahmet ettiniz, teşekkür ederim" dedi. Ama bunu uzun sürede söyledi tabi. Yanında fazla kalmadık, yaklaşık 5/7 dakika. Zaten solunum cihazından bugün çıkarıldı, yorgun...Benim için şu anda en önemli şey babamın morali ve hayata tutunması! Tüm arayanları tek tek söyledim gözleri doldu. Bu ziyaret de moral. Sayın Kadir Topbaş bir çiçek yolladı kiiiiiiiiiiiiiiii, direk üstüne yatarım babama da vermem de söylemem de! Ben mahkum koğuşunda "Allah devlete zeval vermesin" diyen, devlet terbiyesi ile büyümüş orgeneralin kızıyım. Yorumlarınızda bunu unutmayın. Babamın tek öğüdü şu: Kim size ne yaparsa yapsın, siz duruşunuzu bozmazsanız kimse sizi yenemez. Cezaevi arabasından takım elbise ile çıkmıştı. Şu an aklımın yarısı Beşiktaş'ta bizler İcin savaşan @vardiyabizde#SessizCiglik da! Hepinizi seviyorum!"
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)