BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: Obama ile 45 dakika bunu konuştuk----

Erdoğan: Obama ile 45 dakika bunu konuştuk

Erdoğan: Obama ile 45 dakika bunu konuştuk
10 Kasım 2015 - 19:38 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan G20 zirvesini incelemek üzere geldiği Antalya'da açıklamalarda bulundu

G20 hazırlıklarını incelemek üzere Antalya'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecilere açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

Basın toplantısı ile birlikte sonuç bildirgesini de açıklamış olacağız. Bunda emeği bütün herkese çok çok teşekkür ediyorum. Liderlerin hassasiyetine çok teşekkür ediyorum. Sadece Arjantin Cumhurbaşkanı gelemeyecek, seçimler nedeniyle. Toplamda 10 bini aşkın buraya, zirveye katılan misafirlerimiz olacak.

2008'den bu yana hepsine Avustralya hariç katıldım. Hepsinde de önceden planlananlar olur bir de gündem süreci içinde de görüşmeler planlanır, ikili ya da heyetler arası olur. Bu işin yapısında bu var. Bütün liderler, şahsım da dahil olmak üzere bunlar gerçekleşecek.

SURİYE'YE ORTAK OPERASYON
Bizim şunu çok açık, net ortaya koymamız lazım. DAİŞ başta olmak üzere, Türkiye için tehdit oluşturan bütün terör örgütlerine karşı, Türkiye'nin gerek kendi başına, gerek koalisyon güçleri ile atılacak adımları var.

Şu anda biliyorsunuz İncirlik'te konuşlanmış olan uçaklar var. Diğer yerlerde de gerekirse o üslerimizi kullanabilme şansları olacak. Bu konuda kararlıyız. Bu kararlılığımızı da çok açık net ortaya koyacağız.

"OBAMA İLE SALT 45 DAKİKA BU KOUYU KONUŞTUK"
Sayın Obama ile yaklaşık 45 dakika salt bu konu ile ilgili konuştuk. DAİŞ terör örgütüne karşı oluşturacağımız, oluşturduğumuz koalistonda tavır çok önemli. Çevre ülkelerinde DAİŞ'i vuruyoruz diyerek sivilleri vurması hoş karşılanacak şeyler değil. Oradaki diyelim ki Bayırbucak Türkmenlerini vurmaları hoş karşılanacak şeyler değil. özellikle kendilerine de hatırlattık söyledik ve söylüyoruz. 

"TAMPON BÖLGE DİYE BİR ŞEY SÖZ KONUSU DEĞİL"
Tampon bölge diye bir şey söz konusu değil. Terörden arındırılmış bölge olayı vardır bir de eğit-donat olayı söz konusu. Eğit donat konusunda çalışmalar devam ediyor. Şimdi ise Terörden arındırılmış bölge konusunda dost ülkelerde bu yöne gelmeye başladı. Uçuşa yasak bölge de kabul edilmiş durumda.

Olayı yaşayan biziz. Onlar olayın çok çok dışında. Bu yüzden yerinde görüyoruz. Halep'te ne oluyor biz biliyoruz. Halep 2 milyonu bulan bir nüfusa sahip. Cerablus konusu çok stratejik bir konu. Fırat'ın batısına geçme konusunda kararlılığımız biliyorsunuz. Kimse bir defa Fırat'ın batısına geçemez. Geçenlerde teşebbüs ettiler gereği de yapıldı. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)