BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan, Koç randevusu için ne dedi!----

Erdoğan, Koç randevusu için ne dedi!

Erdoğan, Koç randevusu için ne dedi!
07 Mart 2014 - 09:01 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan, dün gece canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı

Mustafa Koç Erdoğan'dan randevu alabilmek için Barzani'yi araya koymuş haberi Mehmet Barlas'ın sorduğu soruya cevap veren Erdoğan, Koç'un kendisinden randevu almak için araya adam soktuğunu doğruladı.

Başbakan Erdoğan, ATV-A Haber ortak yayınında Başbakan, uzun süredir randevu vermediği Koç Grubu ile ilgili ilk kez konuştu. Mustafa Koç için Barzani'nin aracı olduğu iddialarını doğrulayan Erdoğan, görüşmede ağırlıklı olarak Kacaeli Yeniköy'deki yatırımların görüşüldüğünü söyledi.

"RANDEVU İSTEDİ AMA VERMEDİM"

Gazetecilerin sorularını cevaplandırırken, Mehmet Barlas'ın ilginç bir sorusuna cevap verdi. Barlas, Mustafa Koç'un Erdoğan'dan randevu alamadığını, alabilmek için yurtdışından bir ismi araya koyduğunu duyduğunu söyledi. Erdoğan bu duyumu doğruladı. Araya konulan o ismi açıklamadı. Ancak Barlas o ismin Barzani olduğunu söyledi. Erdoğan konuyla ilgili şöyle konuştu: Mustafa Koç, benimle görüşmek istedi randevu istedi ama vermedim, görüşebilmek için araya Barzani'yi soktu. Sayın Barzani evet beni aradı.

İşte o görüşmeyle ilgili Erdoğan'ın sözleri:

"Kendileri de böyle bir ricada bulundular. Şöyle söyleyeyim, Koç Grubu'nun Kuzey Irak'ta da yatırımları var. Dolayısıyla bu yatırımlar nedeniyle herhalde bağlantıları oluyor. Ama bizim randevu olayı Ali Bey'den geldi. Ali Bey'den gelince dedim ki büyük ihtimal Ali Bey son zamanlarda gerek Fenerbahçe gerek vs. bu gibi konularla benle görüşecek dedim. Mustafa Bey ile ilgili konu da daha önceden olunca özel kalemime abi kardeş ikisi beraber gelsinler dedim. Geldiklerinde açıkçası Hürriyet'teki o söyleyişiye de hiç girmedim.Sadece orada özellikle yapacakları yatırımlar noktasında konuşmalarımız oldu. Hatta Kuzey Irak ile ilgili konulara da girmedik. Ağırlıklı olarak şu anda Kocaeli Yeniköy'de büyük bir yatırımlarından bahsetti
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bewo07 Mart 2014 12:04

    Ülkenin en büyük sanayicisine randevu vermemekle gurur duyan başbakan. Ancak kürt kavim lideri aracolığıyla lütfediyor hazret. Güler misin ağlar mısın?

  • normal07 Mart 2014 09:33

    beyler bu normal mi: "Mustafa Koç, benimle görüşmek istedi randevu istedi ama vermedim, görüşebilmek için araya Barzani'yi soktu. Sayın Barzani evet beni aradı"