BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: İran'a ambargoyu uçak satışıyla ABD deldi----

Erdoğan: İran'a ambargoyu uçak satışıyla ABD deldi

Erdoğan: İran'a ambargoyu uçak satışıyla ABD deldi
02 Aralık 2017 - 06:11 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran'a ambargoyu delen ülkenin ABD olduğunu belirterek, ABD'li uçak firması Boeing'in İran'a uçak satışını hatırlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran’a uygulanan ambargoyu delmediklerinin altını ısrarla çizerek, ambargoyu asıl ABD’nin deldiğini, ABD’li uçak firması Boeing ile İran arasında uçak satış anlaşmalarını örnek göstererek anlattı.

Erdoğan, önceki gün bir araya geldiği milletvekilleri ile toplantıda ABD’de devam eden Sarraf davasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Ambargoyu delmediklerini, her işlemin yasal olduğunu ABD’ye de ambargo ile ilgili taahhüt vermediklerini söyleyen Erdoğan, ABD’li uçak firması Boeing ile İran arasında uçak satış anlaşmalarını örnek göstererek, “ABD, İran’a kendi uçaklarını sattı. Fransa ve Almanya’nın da ticari ilişkileri üst düzeyde” dedi. Erdoğan, ambargoyu bizzat ABD’nin deldiğini kaydederek, “Bu konuda yaşayacağımız hiçbir sıkıntı yok” değerlendirmesini yaptı.

Yurt istediler

Toplantıda söz alan milletvekilleri seçim bölgelerine ilişkin başta yurt ve konut taleplerini iletti. Erdoğan’ın yurt konusunda gerekli adımların atıldığını ihtiyaç dahilinde yeni yurtların da yapılabileceğini söyledi. Erdoğan, “Yeni yatırım için beklenti yaratmayın, mevcutları bitirelim” dedi. Erdoğan, 2019’da yapılacak üç seçim konusunda milletvekillerinden daha sıkı çalışmalarını isteyerek, “Vatandaş çabuk unutuyor. Kapı kapı dolaşıp yaptıklarımızı bıkmadan usanmadan anlatın. Herkes en az benim kadar çalışmalı” diye konuştu.  (Milliyet / Kıvanç El)

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Ergül 02 Aralık 2017 10:07

    Açıkça söylüyor Reis, önemli olan benim bana çalışana bakarım. Çok çalışın beni Başkan yapın. Yoksa ....