BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan ile Putin'den Halep görüşmesi----

Erdoğan ile Putin'den Halep görüşmesi

Erdoğan ile Putin'den Halep görüşmesi
14 Aralık 2016 - 20:20 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgilere göre Halep’in ele alındığı görüşmede ikili ilişkilere de değinildiği bildirildi.

Görüşmede, dün akşam sağlanan kısmi ateşkes mutabakatının tam olarak hayata geçirilmesi, mutabakata yönelik ihlallerin engellenmesi gerektiğinin vurgulandığı kaydedildi. Güvenli koridorlar aracılığıyla sivillerin ve muhalefetin tahliye işleminin bir an önce başlaması için ortak çaba harcanması kararının da teyit edildiği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Rusya Devlet Başkanı Putin’e, gerekli güvenli koridorların açılmasının akabinde, Türkiye olarak geçici barınma ve insani yardımlar konusunda her türlü tedbiri almaya hazır olduklarını belirttiği açıklandı.

Görüşmede, başta Başbakan Binali Yıldırım’ın Moskova ziyareti olmak üzere ikili ilişkileri normalleştirmeye yönelik adımlara, enerji sektörü ve tüm alanlarda işbirliğinin güçlendirmeye yönelik çalışmalara da değinildiği aktarıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Ergül14 Aralık 2016 20:58

    Rte'nin yanında bu kadar çok yalaka var iken, bu kadar dolmuşa bindiren varken, bu kadar onu yüceltirken, bu kadar onu büyütürken, bu kadar şişiren medya varken, tabi bir insan olarak rte'ninde ayakları yerden kesiliyor. Ben neymişim be abi modunda, padişah, sultan, Halife, Başkan seç birini diyor içinden....