BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan Gülen'e sert yüklendi----

Erdoğan Gülen'e sert yüklendi

Erdoğan Gülen'e sert yüklendi
07 Şubat 2015 - 08:38 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, paralel yapının odağındaki isim olan Fethullah Gülen'e yüklendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bank Asya operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

İçeride ve dışarıda bazı odakların güçlü Türkiye istemediğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bakıyorsunuz Amerika’nın bir gazetesinde Pensilvanya’daki zat makale yazıyor. Niçin yazıyor? Türkiye’deki bir katılım bankasıyla alakalı. Hoca mısın yoksa banka patronu musun?” dedi.

Amerika’nın bir gazetesinde, Pensilvanya’daki zat makale yazıyor. Niçin yazıyor? Türkiye’deki bir katılım bankasıyla alakalı. Sen hoca mısın, yoksa banka patronu musun? Nesin? Sırtını o malum New York Times gazetesine dayamış. Bunun patronajı nerede, onu da siz araştıracaksınız. Acaba bu gazetenin patronları kim, nasıl yazdırıyorlar? Kardeşlerim, hesap başka. Bilesiniz ki, içeride ve dışarıda güçlü Türkiye istenmiyor. Bunun için her taraf ayağa kalkmış durumda. Bir yandan çözüm sürecini devam ettirirken, diğer yandan kamu düzenini, halkın güvenini korumak zorundayız. Bu meseleyi sonuca kavuşturmak zorundayız. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)