BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: Gerekiyorsa uzaktan imha edilsin----

Erdoğan: Gerekiyorsa uzaktan imha edilsin

Erdoğan: Gerekiyorsa uzaktan imha edilsin
06 Nisan 2016 - 15:44 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan terör örgütüne yönelik operasyonlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gerekiyorsa operasyon yürütülen yerlerin tamamen boşaltılması zaten oturulacak hale gelmeyen yerleri uzaktan imha noktasına gidilmelidir. Buralar tamamen yıkılıp sıfırdan inşa edilmeli. Hiçbir polisimizin, askerimizin değil canını serçe parmağını dahi oradaki beton ve demir yığınlarına değişmeyiz. Çünkü son zamanlarda çoğunlukla bu sebepten şehit verdiğimizi görüyoruz" dedi.

İşte Erdoğan o sözleri:

Türkiye kendi toprakları içinde ve hemen yanıbaşında yaşanan dünyanın son yıllarda karşılaştığı en büyük terör tehditlerinin doğrudan muhatabıdır. Çeşitli yerlerde yaşanan terör olayları hem oradaki vatandaşlarımızın hayatını olumsuz yönde etkiliyor hem de verdiğimiz şehitler bizi üzüyor. Sınırın diğer tarafından çeşitli yönlerden yapılan tahkimat sebebiyle operasyonlarımız biraz yavaş ilerliyor. Güvenlik güçlerimizin verdikleri kayıplar büyük çapta patlatılan bombalardan kaynaklanıyor. Biz sivil vatandaşlarımızın zarar görmemesi konusunda hassasiyet gösterdiğimiz için bu denli sorunla karşılaştık. Güvenlik güçlerimiz her gün terör örgütüne ağır darbeler vuruyor. Gerekiyorsa operasyon yürütülen yerlerin tamamen boşaltılması zaten oturulacak hale gelmeyen yerleri uzaktan imha noktasına gidilmelidir. Buralar tamamen yıkılıp sıfırdan inşa edilmeli.

Devlet Bahçeli'den ABD'ye terör tepkisi

 

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)