BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan ABD'de kiminle görüşecek?----

Erdoğan ABD'de kiminle görüşecek?

Erdoğan ABD'de kiminle görüşecek?
28 Mart 2016 - 13:32 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika'da Yahudi liderlerle görüşecek" dedi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın gündeme dair son dakika açıklamalarda bulundu.

İbrahim Kalın'ın açıklamalarından satırbaşları:
Dünyanın her yerindeki saldırıları aynı kararlılıkla kınıyoruz. Dünyadaki tüm muhataplarımızla terörle ilgili her türlü işbirliğine hazır olduğumuzu iletiyoruz.

"BÜTÜN DÜNYANIN KURTULMASI GEREKİYOR"

DAEŞ belasından bütün dünyanın kurtulması gerekiyor. Gerekçesi ne olursa olsun bu terörü asla ve asla meşru gösterilmesi ve kabul edilmesi mümkün değildir. DAEŞ'i besleyen en önemli etkenlerden biri Suriye'deki savaşın devam etmesidir. Suriye'de yaklaşık beş yıldır devam eden savaş aynı kalleşlikle masum insanları katletmeye devam etmektedir. Suriye savaşı devam ettiği müddetçe terör örgütlerinin kendilerine alan bulmaya ve yayılmaya devam edecektir. Suriye sorunu çözülmeden kesin sonuç elde edilemez.

"İSTİHBARAT PAYLAŞIMINDA İŞBİRLİĞİ GEREKİYOR"

Biz bütün dünya ülkelerinden PKK terörünün de kınanmasını da istiyoruz. İstihbarat paylaşımı daha aktif bir şekilde yapılmalı. Brüksel ilk değil, istihbarat paylaşımında işbirliği gerekiyor. Türkiye şu ana kadar 37 bin kişiye giriş yasağı koydu.

"MÜSLÜMAN KARŞITI DUYGULAR SİYASETE ALET EDİLİYOR"

Müslüman karşıtı söylemler konusunda dikkat edilmeli. Müslüman karşıtı duygular siyasete alet ediliyor. Avrupa'da ve Amerika'da bunların siyaset malzemesi yapıldığını gördük. Müslüman karşıtı söylemler DAEŞ gibi terör örgütlerinin elini güçlendirir. Bu konuda iyi sınav veren liderler de var.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ABD ZİYARETİ

Ziyaret çerçevesinde Nükleer Güvenlik Zirvesi bulunuyor. Sayın Cumhurbaşkanımız daha önce de bu zirveye katılmıştı. Bu zirve bağlamında da yoğun bir program olacak. İkili görüşmeler olacak. Türkiye'de yatırımları bulunan şirketler ve işadamlarıyla programları olacak. Türk ve Müslüman toplumu temsilcileriyle bir araya gelecek. Musevi toplum temsilcileriyle de görüşecek. Yine düşünce kuruluşlarıyla da programı olacak. 2 Nisan'da cami açılışına da gerçekleştirecek.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)