BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdal Aksoy ölümden döndü!----

Erdal Aksoy ölümden döndü!

Erdal Aksoy ölümden döndü!
05 Ekim 2016 - 14:21 www.finansgundem.com

Sabah saatlerinde İstanbul Maslak'ta beton mikserinin devrilmesi sonucu meydana gelen feci kazada bir kişi hayatını kaybetti. Kazaya karışan otomobiller arasında Turcas Petrol'ün patronu Erdal Aksoy'un Bentley marka aracının da olduğu ortaya çıktı...

Sarıyer Maslak’ta kontrolden çıkan beton mikseri, 6 aracı ezdi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi ise yaralandı. Yağışlı havanın da etkisiyle kontrolden çıkan beton mikseri trafik ışıklarında bekleyen otomobillere, ardından da karşı şeritteki araçlara çarptı.

Bu araçlardan birinde Turcas Petrol Yönetim Kurulu başkanı Erdal Aksoy vardı. Lüks otomobil ile iş yerinden ayrıldıktan kısa süre sonra gerçekleşen kaza da beton mikserinin ezdiği arabalardan biri de onun aracıydı.

Aksoy büyük tehlikeyi atlattıktan sonra işini aksatmadı… Yurt dışından gelen misafirleriyle bir otelde toplantıya girdi. Aksoy, “Kazayı ucuz atlattık. Burnumuz bile kanamadan çıktık. Şu anda bir toplantıdayım” diye konuştu.

Sözcü

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)