BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaErcüment Şener markalaşmayı anlattı----

Ercüment Şener markalaşmayı anlattı

Ercüment Şener markalaşmayı anlattı
16 Mayıs 2013 - 18:21 www.finansgundem.com

Sürdürülebilir Markalar Konferansı, marka liderlerini İstanbul’da buluşturdu

İstanbul, dünyanın en ilham verici küresel sürdürülebilir marka liderleri buluşmasına ev sahipliği yaptı. Dünyanın en güçlü pazarlama liderleri, sürdürülebilir gelecek için yaptıkları uygulamaları ve fikirlerini; Rio, Londra ve San Diego’dan sonra bu yıl ilk kez İstanbul’da, Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından gerçekleştirilen Sustainable Brands-Sürdürülebilir Markalar Konferansı’nda paylaştı.
Konferansta ‘CEO’ların X no’lu sürdürülebilirlik gündemi: Marka deneyimi’ başlığıyla gerçekleşen Ünite İletişim 15. Yıl Özel Oturumu’na Ünite İletişim Yaratıcı Stratejiler Başkanı Ercüment Şener, Ana Gıda Genel Müdürü Ümit Ersoy, Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman ve Türkiye Vodafone Vakıf Başkanı Dr. Hasan Süel katıldı.
Oturumda, sürdürülebilirliğin ekonomiye, çevreye ve topluma katkı alanlarında şirket ve markanın varlığını nasıl tanımladığı konuşuldu ve sürdürülebilirliğin CEO gündemindeki yeri anlatıldı.

Ünite İletişim Yaratıcı Stratejiler Başkanı Ercüment Şener, “Ünite İletişim olarak 15 yıldır uluslararası markalarla çalışıyor olmamız sürdürülebilirlik konusunda ciddi bir bilinci oluşturduğumuzu gösteriyor. Burada 135 yıllık, 100 yıllık, 50 yıllık markaların ve 20 yıllık daha genç olan markaların bir araya toplandığı bir paneldeyiz. Her marka birkaç asır en azından ayakta kalabilmek ister. Dolayısıyla sürdürülebilirlik markanın doğasında var. Biz iletişimin daha fazla deneyim kazandırma noktasındayız. Yani bir iletişim danışmanlığı medya ilişkileri, halkla ilişkiler dediğimiz noktada daha sağlıklı olur” dedi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)