BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEnerji verimliliği ekonomide geleceği şekillendirecek----

Enerji verimliliği ekonomide geleceği şekillendirecek

Enerji verimliliği ekonomide geleceği şekillendirecek
19 Ağustos 2019 - 15:00 www.finansgundem.com

Doğal kaynakları kullanımdaki özenin, enerji verimliliği ve doğru kullanımla pekişmesi ekonominin de geleceğini belirleyecek.

Doğal kaynakların doğru kullanımı ve daha geri dönüşümlü enerji üzerine yoğunlaşan dünya endüstrisi bir yandan daha inovatif ürünlerle kaynakları verimli hale getiriyor.
6 yıldır Türkiye Pazarında yer alan,Isı Pay Ölçer ve Kalorimetre alanında Alman teknolojisinin en inovatif ürünleri ile Pazar lideri olan Qundis Türkiye Ülke Müdürü Emrah Erken yaptığı açıklamada “ Doğal kaynakları daha verimli kullanmak, enerji verimliliği ana argümanlarımız arasında. Şirket modellememizin temel değeri, araştırma ve geliştirme üzerine kurulu. İnovatif bir yol haritası ile geleceğe dayalı enerji verimliliği üzerine çalışıyoruz. Avrupa’da ve Türkiye’de Pazar lideri olmamızın temel nedeni, geleceğe yatırım yaparak, daha yeşil ve sürdürülebilir bir dünya için enerji verimliliğine odaklanmak. Qundis için Türkiye stratejik bir ülke. Yeni ürün gamlarımız ile pazarda takip edilmek, aslında son kullanıcının yada tedarikçisi olduğumuz konut sektörünün bu konudaki hassasiyetini gösteriyor. Ekonominin geleceğe yansımasının aktörlerinden biri, enerjiyi nasıl kullandığımız, dolayısıyla ısı pay ölçer yada kalorimetre gibi cihazların evlerimizde ne derece yer aldığı ile doğrudan bağlantılı.2014’de Almanya’da en yenilikçi firma ödülünü almamız ve 30 yıldır veri kaydına yönelik sistem geliştirilmesinde öncü olmamızın temel nedeni de geleceğe dair yatırımlarımız ” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)