BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaEn çok ve en az beğenilen hisseler----

En çok ve en az beğenilen hisseler

En çok ve en az beğenilen hisseler
19 Nisan 2013 - 10:17 www.finansgundem.com

Deutsche Bank, en çok ve en az beğendiği Türk hisse senetleri listesinde değişiklik yaptı

Türkiye piyasalarına ilişkin aylık değerlendirme raporunu yayınlayan Deutsche Bank'ın en çok ve en az tercih ettiği hisseler şöyle oldu.
En Çok tercih edilen hisseler: Garanti, Bank Asya, Aygaz, Ford Otosan, Türk Hava yolları ve Turkcell
En az tercih edilenler: Akbank, Albaraka Türk, Tüpraş, Arçelik, TAV hava limanları ve Türk Telekom
Kurumun raporunda şu ifadeler yer aldı:
"Tüketim malları sektöründe Arçelik karşılığında Ford Otosan tavsiyemizi sürdürüyoruz. Ford Otosan, oto talebinin faiz oranlarına yönelik hassasiyeti nedeniyle cazip bulunuyor.
Arçelik hisseleri 2011 yılının başlarından bu yana güçlü bir performans sergiliyor. Bu zamana kadar kazanmış olduğu değer bizim görüşümüze göre, Arçelik hisselerinin Ford Otosan karşısındaki şansını azaltıyor.
Havacılık alanında ise TAV hisseleri karşılığında THY hisseleri alımına yönelik tavsiyemizi sürdürüyoruz. Her iki şirketti hızla büyüyen yolcu trafiği sayesinde yatırımcılara açısından cazip bulunuyor. Bununla birlikte kısa vadede THY'nin daha cazip olduğunu düşünüyoruz. Bu düşüncemizde şirket hisselerinin son dönemde piyasanın gerisinde kalmış olması ve yakıt fiyatları cephesinde yaşanan gerilemeler etkili oluyor.
Halkbank hisseleri artık en çok tercih edileneler sıralamasında yer almıyor. Halkbank'ın 1. çeyrek mali sonuçlarının rakiplerine oranla daha güçsüz olacağını düşünüyoruz. Vakıfbank hisselerinin ise anılan dönemde daha güçlü mali sonuçlar açıklayacağını düşünüyor ve bankayı en az tercih edilenler sıralamasından çıkarıyoruz. Öte yandan Tekfen hisseleri karşılığında Enka İnşaat ve Coca Cola İçecek hisseleri karşılığında Anadolu Efes hisseleri alımı önerimizi kapatıyoruz.
Garanti, Bank Asya, Turkcell, Aygaz hisselerini en çok tercih edilenler ve Akbank, Albaraka Türk, Türk Telekom ve Tüpraş hisselerini en az tercih edilen hisseler sıralamasında koruyoruz. "
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)