BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEmre'den kötü haber----

Emre'den kötü haber

Emre'den kötü haber
17 Nisan 2013 - 07:27 www.finansgundem.com

Fenerbahçe’de ağrıları bir türlü geçmeyen milli oyuncudan gelen haberler moral bozdu

Ligin 26. haftasında oynanan Medical Park Antalyaspor maçında sol kasık bölgesinde ikinci derece kısmi yırtık oluşan Emre Belözoğlu’nun sahalara dönüşü biraz daha uzadı.
Fenerbahçe’nin hafta sonu Gençlerbirliği ile oynacağı karşılaşmada takımdaki yerini alması beklenen milli oyuncudan gelen haberler teknik heyetin moralini bozdu. Kasık bölgesinde problemi atlatan ancak karın kaslarında oluşan yırtık nedeniyle tedavi uzayan Emre’nin en erken 32. haftadaki İstanbul Büyükşehir Belediye maçında görev alabileceği bildirildi. Vücudun hassas yerlerinden biri olan karın bölgesindeki problem futbolcunun topla teması engelliyor. Emre her topa vuruşunda, uzun ya da kısa pas verişinde bu bölgede acı hissediyor. Hatta futbolcu öksürürken bile bu bölgede ağrılar çekiyor.
Sağlık heyeti Emre’nin bir an önce düzelmesi için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürürken, milli oyuncunun bu şartlarda kupadaki Eskişehirspor, ligdeki Gençlerbirliği ve Kayserispor sınavlarında forma giymesi zor görünüyor.
Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın da Emre’yi tam hazır olmadan sahaya sürmek istemediği, milli oyuncuya özellikle Galatasaray derbisi ile Türkiye Kupası’nda Eskişehir’i elemeleri halinde finalde büyük ihtiyaç duyacağını belirttiği öğrenildi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)