BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEmre Mor imzayı attı!----

Emre Mor imzayı attı!

Emre Mor imzayı attı!
07 Haziran 2016 - 16:14 www.finansgundem.com

Danimarka ekibi Nordsjaelland ile gösterdiği performansla kısa sürede A Milli Takım’a yükselen Emre Mor, Borussia Dortmund’a transfer oldu

Uzun süredir ismi Liverpool, Bayern Münih, Juventus ve Dortmund ile anılan milli oyuncu Emre Mor, kararını verdi. Fatih Terim’in özel izniyle bugün menajeri Muzzi Özcan ile erken saatlerde Dortmund’a giden Emre Mor, 16 milyon Euro (yaklaşık 53 milyon TL) karşılığında Dortmund’la anlaştı ve Alman ekiple 5 yıllık sözleşme imzaladı.

MİLLİ TAKIMDAN AÇIKLAMA

Öte yandan milli takımdan Emre Mor ile ilgili açıklama yapıldı. Sabah özel işleri için izin alarak kamptan ayrılan Emre Mor'un, akşam antrenmanında takıma katılacağı belirtildi.

ALMAN BASININA YAKALANDI

Emre Mor’un menajeri Muzzi Özcan’ın Dortmundlu yöneticilerle görüştüğü anları Bild Gazetesi yakaladı. Muzzi Özcan, Emre’nin Türk vatandaşlığına geçmesi ve yıldız oyuncunun Türkiye tercihinde büyük rol oynadı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)