BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmniyet'teki atama depreminde yeni dalga----

Emniyet'teki atama depreminde yeni dalga

Emniyet'teki atama depreminde yeni dalga
04 Ocak 2014 - 17:28 www.finansgundem.com

İki ayrı birimdeki 7 müdür görevden alındı

17 Aralık operasyonuyla birlikte emniyet teşkilatında başlatılan atamalar çerçevesinde, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 4 daire başkan yardımcısı ile 3 şube müdürü görevinden alındı.
Milliyet'in aldığı bilgiye göre, İstanbul'da yürütülen 17 Aralık operasyonu sonrasında emniyet kadrolarında başlatılan yeni atamalar ve görevlendirmeler kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü'ndeki iki daire başkanlığında yeni atamalar gerçekleştirildi.

Efkan Ala imzaladı

Geçen hafta sonu İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın imzasından çıkan atama kararnamesiyle, Asayiş Dairesi'nde görevli başkan yardımcıları Raşit Poyraz ve Mete Cengiz'in yanısıra Güvenlik Dairesi Başkanlığı'nda görevli başkan yardımcıları Halil Dumanlı ile Yüksel Sezer görevlerinden alındı. İki dairedeki dört başkan yardımcısının yerine yeni atamalar yapılırken, aynı kapsamda Asayiş Dairesi'nde bir, Güvenlik Dairesi'nde de iki şube müdürü görevden alınarak başka birimlere atandı. Görevden alınan şube müdürlerinin yerine de yeni atamalar gerçekleştirildiği öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)