BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmine Erdoğan'a yakın isime sürpriz atama----

Emine Erdoğan'a yakın isime sürpriz atama

Emine Erdoğan'a yakın isime sürpriz atama
25 Ocak 2018 - 09:47 www.finansgundem.com

Emine Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen yazar Sibel Eraslan sürpriz bir göreve getirildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a en yakın isimlerden biri olan Star yazarı Sibel Eraslan'ü sürpriz görev... Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşaviriliği'ne gazeteci yazar Sibel Erarslan'ın getirildi. Atama, 657 sayılı kanunun 59 ve 60'ıncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2'nci maddesi gereğince gerçekleştirildi.

SİBEL ERASLAN KİMDİR

1967'de İstanbul'un Üsküdar ilçesinde doğan Sibel Eraslan Türk gazeteci, yazardır. Üsküdar Kız Lisesi'ni (1985), İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi (1989). İnsan hakları, kadınların eğitimi, istihdamı ve haklarıyla ilgili inisiyatiflerde görev aldı.

Teklif ve İmza dergilerinde yazdı. Bir dönem Vakit gazetesinde de köşe yazıları yazan yazar, 18 Şubat 2011 tarihinden itibaren Star Gazetesi'inde yazmaya başlamıştır. Öyküleri Dergah, Mostar ve Hece dergilerinde yer aldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)