BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmeklilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür----

Emeklilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

Emeklilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür
12 Nisan 2021 - 06:22 www.finansgundem.com

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Ergün, bayram ikramiyelerine enflasyon oranında artış yapılacak olmasından dolayı bütün emekliler adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emekli ikramiyelerine enflasyon farkının verileceğini açıklamasını sevinçle karşıladıklarını söyledi.

Emeklilere dini bayramlarda 1000'er lira ikramiye verilmesi uygulamasının 2018'de başladığını ve aradan geçen sürede ikramiyelere artış yapılmadığını belirten TÜED Başkanı Ergün, enflasyonun yanı sıra ekonomik dalgalanmaların da dikkate alınarak bayram ikramiyelerinde artış yapılmasını bir süredir talep ettiklerini vurgulayan Ergün, şöyle konuştu:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın, bayram ikramiyelerine enflasyon oranında artış yapılacağı yönündeki açıklaması milyonlarca emekliyi mutlu etti. Ramazan ayı ve bayram öncesi güzel bir haber almış olduk. Gerçekten giderek eriyen ve alım gücünü yitiren ikramiyelerimiz için bu düzenleme gerekiyordu. Sesimize kulak verdiği ve bizleri unutmadığı için bütün emekliler adına Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum."

Bayram ikramiyelerine enflasyon oranında yapılacak artışın geçmişe dönük işletilmesini talep eden Ergün, "İkramiyenin ödenmeye başlandığı tarihten itibaren emekli aylıklarına altı ayda bir yapılan zam ikramiyelere de uygulanmalı. 2021'in birinci altı ayında bayramlar öncesinde ödenecek ikramiye 1.545 liraya yükseltilmelidir." dedi.

"ERDOĞAN'IN SÖZLERİ HEYECANLANDIRDI"

Ergün, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Ülkemizin imkanlarının gelişmesine paralel olarak, emeklilerimizin şartlarını daha da iyileştirmeye hazırlanıyoruz." ifadelerinin de kendileri heyecanlandırdığını belirterek, şunları kaydetti:

"Emekli kendisine uzatılan eli geri çevirmeyen, kendisi için yapılanları da yapılmayanları da unutmayan, bu toplumun kıymetli büyükleri, ana ve babalarıdır. Olgun insanlar topluluğudur. Bize yapılanları aynıyla veya misliyle yanıtlarız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde

 

TMO'nun patates ve soğan alımında sınırlama yok

 

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • misafir12 Nisan 2021 22:15

    Kendi adına teşekkür etsin, benim adıma değil.

  • km12 Nisan 2021 18:40

    yalakalık diz boyu...

  • maĞdur vatandaş12 Nisan 2021 18:35

    YA FORMALİTE İCABI BAYRAM İKRAMİYESİ 1000 TL Yİ 12 AYA BÖLSEN 83TL AYLIĞA GELİR, ZATEN YILLARDIR  GERÇEK EFLASYON ORANININ ALTINDA KALMIŞ EMEKLİ MAAŞLARI BİZLERE BAYRAM İKRAMİYESİ DİYE ALİ -CENGİZ OYUNU OYNANIYOR.YILLAR İÇERİSİNDE ASGARİ ÜCRET EMEKLİ MAAŞI ARASINDA FARK AÇILDI O YÜZDEN BU BAYRAM İKRAMİYESİ HİKAYE

  • emekli 12 Nisan 2021 09:50

    ismi dernek başkanı bunun ne yapıyormuş emekliye kendisinin t uzu kuru kim adına konuşuyormuş emeklinin durumu çok kötü ilin gavuru bizim ülkemizde yiyip için geziyor biz kendi ülkemizde gezemiyor tatil yapamıyoruz almanyanın emeklisi bizi kıskanıyor bu dernek başkanına kalırsa yalaklık

  • Türkoğlutürk12 Nisan 2021 08:18

    Dernek başkanı yılbaşı zammında neredeydi.

  • Vatandaş12 Nisan 2021 08:01

    Sen hangi emekli adına konuşuyorsun? Emekli perişan, verilen zam sadaka gibi.İnsanlarla dalga geçiyorlar.Huzur hakkına %30, emekliye %6 buna mı teşekkür ediyorsun.

  • İzzet BAŞ12 Nisan 2021 07:36

      Emekliler  evinde  (evi varsa) otursun  diye  para vermek istemiyorlar.  DEVLETİN EKABİR  TAKIMINA PARA ÇOK. ONLARIN İTİBARI  OLDU MU TAMAM .... Ey emekli öğretmen. polis.ve benzer durumda olanlar daha biz çok  ek gösterge 3600 larla aldatılırız.... DEVLETİN TEPESİNDEKİLERİN BİR ELİ BALDA BİR ELİ YAĞDA gerisi insan sürüsü.... Vatandaşın itibarı yerle bir.... DAHA ANLAMADIZ MIIIIIIIIIIIIIIIIIIII?????????? :-*  8-)  (M) 

  • Emekli 12 Nisan 2021 06:55

    Intibak ne oldu ,,ayrıca bu emekli temsilci ediyorum diten zat uçmuş 1545 TL ,demiş verilecek zam tuikin 2020 enflasyonu ve hatta belki son 6 aylık oda yüzde 6 lar civarı buda tuikciletin enflasyonu ,,