BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmekli promosyonları için son açıklama!----

Emekli promosyonları için son açıklama!

Emekli promosyonları için son açıklama!
28 Ekim 2016 - 16:34 www.finansgundem.com

Çalışma Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, emekliye promosyon çalışmasının bu yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, emeklilere verilmesi planlanan promosyonla ilgili yürütülen çalışmalara ilişkin, "Bitireceğiz, biraz sabır. Sizin lehinize daha iyi olsun diye uğraşıyoruz." dedi.

Bakan Müezzinoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti. Valilik şeref defterini imzalayan Müezzinoğlu, ziyaretin ardından Muratpaşa Camisi'nde cuma namazını kıldı. Cami çıkışında, vefat eden Meliha Tolun'un bahçede cenaze namazı için bekleyen ailesine başsağlığı dileyen Müezzinoğlu, daha sonra Kazım Özalp Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

Müezzinoğlu, emeklilere ne zaman promosyon verileceğini soran bir vatandaşa, "Bitireceğiz, biraz sabır. Sizin lehinize daha iyi olsun diye uğraşıyoruz." yanıtını verdi. Müezzinoğlu, aynı vatandaşın, "Ne kadar bekleyeceğiz" şeklindeki sorusunu da "En fazla yıl sonu." diye cevapladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Köroğlu28 Ekim 2016 23:02

    Bir bankadan altı ayda bir 50 TL puan promosyonu aldım. İki yıllık anlaşmamız bu ay sona erdi. Emeklilere promosyon pazarlığı yapıldığı haberleri üzerine başka bir banka ile anlaşma yapamıyorum. Geçen zaman da bankaların lehine işliyor. Ne yapılacaksa yapılsın. Artık sıkıldık.