BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiElon Musk'tan bir şaşırtıcı karar daha: X'te hesap engelleme kaldırılıyor----

Elon Musk'tan bir şaşırtıcı karar daha: X'te hesap engelleme kaldırılıyor

Elon Musk'tan bir şaşırtıcı karar daha: X'te hesap engelleme kaldırılıyor
19 Ağustos 2023 - 16:33 www.finansgundem.com

Eski adıyla Twitter olarak bilinen sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk, aldığı şaşırtıcı kararı kamuoyuyla paylaştı.


Geçen yıl 44 milyar dolara satın aldığı Twitter’ın adını X olarak değiştirerek tepki çeken SpaceX ve Tesla’nın CEO’su Elon Musk, yaptığı son açıklamayla yine tartışmalara yol açacağa benziyor.

Sözcü'de yer alan habere göre, X CEO’su, alınan yeni kararla, platform kullanıcılarının diğer hesapları engellemesine olanak tanıyan özelliği kaldıracağını söyledi.

X’teki engelleme işlevi, bir kullanıcının, belirli hesapların kendileriyle iletişim kurmasını, gönderilerini görmesini veya takip etmesini kısıtlamasına olanak tanıyor.

Musk, platformda yaptığı bir gönderide doğrudan mesajlara atıfta bulunarak “DM’ler dışında, engelleme özelliği bloke edilecek” dedi.

X’in, bir kullanıcının belirli hesapları görmesini engelleyen ancak engellemenin aksine diğer hesabı eylem konusunda uyarmayan sessize alma işlevini ise koruyacağı öğrenildi.

Araştırmalara göre, Musk devraldığından beri platformda nefret söylemi ve antisemitik içerikte bir artış görüldü ve bazı hükümetler, şirketi, içerikleri denetlemek için yeterince çaba göstermemekle suçladı.

Elon Musk duyurdu: Zuckerberg İtalya dövüşünü reddetti!

 

Elon Musk ile görüşmeyi reddeden profesöre şok!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)