BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiElon Musk enflasyonu değerlendirdi----

Elon Musk enflasyonu değerlendirdi

Elon Musk enflasyonu değerlendirdi
21 Temmuz 2022 - 12:09 www.finansgundem.com

Tesla CEO'su Elon Musk emtia fiyatlarında düşüş trendine girildiğini, dolayısıyla enflasyonun yıl sonunda yavaşlamasının muhtemel olduğunu düşündüğünü söyledi.

Ünlü milyarder Elon Musk’a göre enflasyonun buı yılın sonunda yavaşlamaya başlaması muhtemel. Tesla CEO’su emtia fiyatlarındaki aşağı yönlü trende dikkat çekerek bu durumun yüksek hızla artan enflasyonu soğutmakta yardımcı olabileceğini belirtti.

Çarşamba günü şirketin finansal sonuçlarıyla ilgili yapılan bir toplantıda “Enflasyonun bu yıl sonuna doğru gerileyeceğini düşünüyorum” diyen Musk, “Emtia fiyatlarının aşağı yönlü bir trendde ilerleyeceğini düşünüyoruz” dedi.

Bloomberght'de yer alan haberde, Musk yine de bu görünüme ihtiyatlı yaklaşılması gerektiği konusunda uyardı. Musk enflasyonun negatife dönmesi durumunda daha önce fiyatlarını artıran Tesla’nın indirime gidebileceğini ekledi.

Bitcoin'de 'Tesla' etkisi

 

Tesla'nın geliri ikinci çeyrekte yüzde 42 arttı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)