BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemElitaş’a TL ile ihale önerisi----

Elitaş’a TL ile ihale önerisi

Elitaş’a TL ile ihale önerisi
09 Ocak 2016 - 23:03 www.finansgundem.com

“Fikir Sofrası”na konuk olan Ekomoni Bakanı Elitaş, iş adamlarının sorularını yanıtladı

İş dünyasını, bakanlar ve üst düzey bürokratlarla buluşturan düşünce platformu “Fikir Sofrası”nın seçimler nedeniyle verilen aranın ardından yapılan ilk buluymasının Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş’tı.
İş adamlarından gelen soruları yanıtlayan Elitaş, Rusya krizi ve Güneydoğu’daki terör nedeniyle komşu ülkelere yapılan ihracatta yaşanan gerilemeye vurgu yaparken, “2016 yılında, krizi fırsata dönüştürmek mümkün, İhracatçılarımız yeni pazarlara ulaşıyor” dedi.
Buluşmayı Habertürk’teki köşesine taşıyan Serpil Yılmaz’ın yazısında, Net Holding Finans Başkanı Orlando Carlo Calumeno’da yer aldı. İptal edilen Milli Piyango ihalesini kazanmasına rağmen çekilen Net Holding Finans Başkanı Orlando Carlo Calumeno’nun “Gelirleri TL olan işler için açılan ihalelerde, bedelin TL olarak ödenmesi” önerisine Elitaş da “Ben de öyle düşünüyorum” yanıtı verdi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)