BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemElazığ'daki saldırıyı PKK üstlendi----

Elazığ'daki saldırıyı PKK üstlendi

Elazığ'daki saldırıyı PKK üstlendi
20 Ağustos 2016 - 06:34 www.finansgundem.com

PKK’ya yakın internet sitelerinde yer alan açıklamaya göre, Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik gerçekleştirilen intihar saldırısını ’Çektar Mahir Serbest’ kod adlı Kamil Çelebi gerçekleştirdi

Elazığ saldırısı hakkında güncel haberler gelmeye devam ediyor. Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne dün düzenlenen ve 3 polisin şehit olduğu, polis ve sivil toplam 217 kişinin yaralandığı bombalı araç yapılan intihar saldırısını terör örgütü PKK üstlendi. Elazığ'dan gelen güncel haberleri anında size aktaracağız.

PKK, Elazığ'da dün gerçekleşen terör saldırılarını üstlendi.PKK’ya yakın internet sitelerinde yer alan açıklamaya göre, Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik gerçekleştirilen intihar saldırısını Mardin nüfusuna kayıtlı ’Çektar Mahir Serbest’ kod adlı Kamil Çelebi adlı PKK’lı teröristin gerçekleştirildiği bildirildi. Teröristler, Van ve Bitlis'teki hain saldırıları da üstlendiler.

Terör örgütü, dün öğle saatlerinde Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nü hedef almıştı. PKK’lı terörist, bomba yüklü minibüsle Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nün bahçesine girmek istedi ancak araç bahçe duvarına çarpınca infilak etti. Teröristin parçalandığı saldırıda üç polis şehit oldu, 146 kişi de yaralandı.Türkiye genelinde bombalı araçların patlatıldığı üç ayrı saldırıda 11 güvenlik görevlisi şehit olmuş, 2 sivil yaşamını yitirmişti.Terör örgütü, ilk saldırıyı gece saatlerinde Van'da düzenlemişti. Bir ton bomba yüklenen aracı polis merkezi önüne park eden terörist, dokuz saniye sonra aracı patlatmıştı. Saldırıda bir polis şehit düştü, iki sivil can verdi.Bitlis Hizan'da ise, operasyondan dönen askeri aracın geçişi sırasında PKK'lılar yola döşedikleri bombayı patlattı. Patlama ve sonrasında çıkan çatışmada beş asker ve bir korucu şehit düştü.

PKK’ya yakın internet sitelerinde yer alan açıklamaya göre, Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik gerçekleştirilen intihar saldırısını Mardin nüfusuna kayıtlı ’Çektar Mahir Serbest’ kod adlı Kamil Çelebi adlı PKK’lının gerçekleştirildiği bildirildi. Teröristler, Van ve Bitlis'teki hain saldırıları da üstlendiler.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)