BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEl Bab'ta Türk askerini bekleyen büyük tehlike----

El Bab'ta Türk askerini bekleyen büyük tehlike

El Bab'ta Türk askerini bekleyen büyük tehlike
13 Aralık 2016 - 13:24 www.finansgundem.com

EL BAB kuşatması sürerken kentten korkutan haberler gelmeye başladı. DAEŞ, El Bab merkezi ve çevresinde kilometrelerce hendek kazdı.

Güvenlik birimlerinin yerel istihbarat kaynakları ile insansız hava araçları (İHA) aracılığıyla elde ettiği bilgilere göre DEAŞ, El Bab’a yönelik operasyonu yavaşlatmak için çok sayıda el yapımı patlayıcı ve mayın tuzakladı.

Türkiye sınırına 30 km uzaklıktaki  El Bab’da ilk tespitlere göre bin civarında derin hendek kazılmış durumda. Bazılarının genişliği tank ve diğer zırhlı araçların geçmesini engellemek amacıyla 2 metreyi buluyor. Kent içinde çok fazla bombalı araç ile intihar saldırısı timinin  dolaştığı bilgisi de var.

İKİ ASKER YARALANDI

Öte yandan dün Fırat Kalkanı operasyonunda yaralanan 2 Türk askeri, helikopterle getirildikleri Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alındı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)