BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaEkonomiyi büyük zorluklar bekliyor!----

Ekonomiyi büyük zorluklar bekliyor!

Ekonomiyi büyük zorluklar bekliyor!
16 Ocak 2015 - 08:15 www.finansgundem.com

IMF Başkanı Christine Lagarde, küresel ekonominin petroldeki düşüşe rağmen bu yıl çok güçlü zorluklarla karşı karşıya olduğunu söyledi

IMF Başkanı Christine Lagarde, dünya ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Washington'da konuşan Lagarde, küresel ekonominin petroldeki düşüşe ve ABD’de hızlanan büyümeye rağmen, bu yıl çok güçlü zorluklarla karşı karşıya olduğunu söyledi.

Hala düşük büyüme, yüksek işsizlik ve aşırı borç muzdaribi olan çok fazla ülke bulunduğunu belirten IMF Başkanı, 2015'in aksiyona geçme yılı olması gerektiğini ifade etti.

Öte yandan CNBC’ye konuşan Lagarde, İsviçre Merkez Bankası'nın beklenmedik politika değişikliğe şaşırdığını açıkladı. Lagarde, İsviçre Merkez Bankası Başkanı Thomas Jordan'ın, karar açıklanmadan önce kendisiyle temasa geçmemiş olmasından dolayı şaşkınlığa uğradığını söyledi.

"Merkez Bankası başkanının neden böyle bir karar aldığını anlıyorum ama bunun hakkında konuşmak iyi olurdu" diyen Lagarde, kararın merkez bankası içindeki görevlilerle iletişim kurularak alındığından emin olmadığını ifade etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)