BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinEge'de yine kaçak faciası: 34 ölü----

Ege'de yine kaçak faciası: 34 ölü

Ege'de yine kaçak faciası: 34 ölü
13 Eylül 2015 - 18:03 www.finansgundem.com

Yunanistan'ın Leros Adası'na geçmeye çalışan kaçakları taşıyan eski balıkçı teknesi battı

Ege'de bu sabaha karşı batan ve yaklaşık 140 göçmenin bulunduğu teknede ölenlerin sayısının 34'ü bulduğu belirtildi. Ölenlerden 4'ünün bebek 7'sinin ise çocuk olduğu öğrenildi. Bölgede Yunan sahil güvenlik botları ile helikopterlerinin arama kurtarma çalışmalarını sürdüdüğü belirtildi. 

Yunanistan’ın ’www.protothema.gr’ internet sitesinin haberine göre, sabah saatlerindeAydın’ın Didim ilçesi karşısındaki Farmakonisi (Bulamaç) Adası yakınlarında yabancı uyruklu kaçakları taşıyan 18 metrelik eski balıkçı teknesi battı.
Kaçaklardan 28’i yüzerek karaya çıkmayı başardı. 62’si de yunan Sahil Güvenlik Botu tarafından kurtarıldı.  4'ü bebek 7' si çocuk  olan 34 kaçağın ise cesetlerine ulaşıldı.
Kurtarılan kaçaklar ve cesetler Leros Adası’na götürüldü. Yunan Sahil Güvenlik botları ile helikopterlerinin, başka kaçaklar da olabileceği şüphesiyle havadan ve karadan arama-kurtarma çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)