BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinEfsanevi müzisyen Joe Cocker öldü----

Efsanevi müzisyen Joe Cocker öldü

Efsanevi müzisyen Joe Cocker öldü
23 Aralık 2014 - 09:13 www.finansgundem.com

Blues ve rock müziğin efsanevi isimlerinden İngiliz müzisyen Joe Cocker 70 yaşında hayata veda etti.

İngiliz rock ve blues şarkıcısı Joe Cocker, 1960'lı yıllardan itibaren birçok unutulmaz parçaya imza atmıştı. 20'nci yüzyılın en güçlü seslerinden biri olarak gösterilen Joe Cocker, müzik hayatına yaklaşık 20 albüm sığdırdı. Birçok ödülün sahibi olan Joe Cocker, 1987'de albümüyle aynı adı taşıyan "Unchain My Heart"la hafızalara kazınmştı. 

Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören İngiliz sanatçının ölüm haberini menajeri Barrie Marshall doğrularken, Sony şirketinden yapılan açıklamada “Joe Cocker, akciğer kanseriyle zorlu bir savaşın ardından 22 Aralık 2014 günü hayatını kaybetti” denildi. The Beatles’ın ‘With A Little Help From My Friends’ şarkısı ‘cover’ının yanı sıra You Are So Beautiful ve Up Where We Belong şarkılarıyla tüm dünyada bilinen müzisyen, 40 yıllık kariyeri boyunca 25 albüm çıkarmıştı. Joe Cocker ayrıca müzik endüstrisine katkılarından dolayı 2007 yılında Britanya İmparatorluğu Şövalyelik Nişanına layık görülmüştü.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)