BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEfsane için acil yardım çağrısı----

Efsane için acil yardım çağrısı

Efsane için acil yardım çağrısı
30 Haziran 2013 - 22:25 www.finansgundem.com

Avrupa futbolunun Brezilyalı yıldızı fena dağıttı, toparlanamadı. Eski menajeri “Hayatı için çok endişeliyim” dedi

Brezilyalı oyuncunun eski menajeri ve yıldız isme yakın olduğu bilinen Gilmar Rinaldi yaptığı açıklamada Adriano'nun hayatından endişe ettiğini söyledi. Rinaldi açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Babası öldükten sonra çok değişti, toparlanamadı. Bir çok problemi zaten vardı ancak bunlara bir de alkol ve gece hayatı da eklendi. İntihara meyil eder mi bilmiyorum ancak onun için ciddi anlamda endişeleniyorum. Herkes onun hayatını sona erdireceğinden endişe ediyor."
Ayrıca Adriano'nun toparlanmak için psikolojik destek alması gerektiğini savunan Rinaldi, yıldız oyuncuyu tekrar normale döndürmek için bir şeyler yapılması gerektiğini söyledi. Psikolojik sorunları nedeniyle 2008'de ülkesine dönme kararı alan 31 yaşındaki golcü, son olarak geçtiğimiz sezon başında Internacional'e transfer olmak için girdiği sağlık testlerinden geçememiş ve futboldan iyice uzaklaşmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)