BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEfsane basketbolcu kalçasını kırdı----

Efsane basketbolcu kalçasını kırdı

Efsane basketbolcu kalçasını kırdı
17 Aralık 2023 - 18:07 www.finansgundem.com

Konserde kalçasını kıran NBA efsanesi Kareem Abdul-Jabbar, Kaliforniya Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi görüyor

NBA efsanesi Kareem Abdul-Jabbar'ın ABD'nin Los Angeles kentinde katıldığı konser sırasında düşerek kalçasını kırmasının ardından hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre 76 yaşında ve yaklaşık 2,18 boyundaki eski pivotun yardımına konser alanındaki görevliler koştu ve halihazırda Kaliforniya Üniversitesi Hastanesi'nde (UCLA) tedavi görüyor.

Abdul-Jabbar'ın uzun süredir birlikte çalıştığı iş ortağı Deborah Morales tarafından eski basketbolcunun sosyal medyası üzerinden yapılan açıklamada hangi konsere katıldığı belirtilmedi.

Açıklamada, "Dün gece bir konserdeyken Kareem kazara düştü ve kalçasını kırdı. Bugün ameliyat olacak" ifadeleri yer aldı.

KTLA'ya göre Abdul-Jabbar'ın cumartesi günü ameliyat olması planlanıyordu.

Abdul-Jabbar, NBA kariyerine 1969'da Milwaukee Bucks'ta başlamasına rağmen en çok 1980'lerde Los Angeles Lakers'ın kilit önemdeki bir oyuncusu olarak akıllarda kaldı.

Abdul-Jabbar, Los Angeles'ı 5 kez NBA şampiyonluğuna taşıdı ve şubatta LeBron James tarafından geçilene kadar NBA tarihinin sayı rekorunu elinde tutmuştu. 6 kez NBA MVP'si seçilen Jabbar, 39 yıl boyunca bu rekoru koruyor.

Bir sosyal aktivist ve yazar olan Abdul-Jabbar 2020'de prostat kanseri olduğunu açıklamıştı. Ünlü basketbolcu 2009'da, bir önceki yıl kendisine bir kan kanseri olan kronik miyeloid lösemi teşhisi konulduğunu söylemişti.

Görevden ayrılmadan önce Başkan Barack Obama, Abdul-Jabbar'a ABD'de en yüksek sivil nişanı olan Başkanlık Özgürlük Madalyası'nı vermişti.

Dünya voleyboluna Türk mührü! Şampiyon Eczacıbaşı

 

Karlar altında hamsi festivali

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)