BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEdirne'deki maden 17 gün önce kapatılmış----

Edirne'deki maden 17 gün önce kapatılmış

Edirne'deki maden 17 gün önce kapatılmış
14 Kasım 2014 - 04:30 www.finansgundem.com

Enerji Bakanı Yıldız'dan Uzunköprü'de grizu patlamasının yaşandığı ocakla ilgili önemli açıklama: Orada eksik tespit edilmiş, 27 Ekim'de kapatılmış

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Edirne'de maden kazası yaşanan işletmenin 27 Ekim'de üretim faaliyetinin durdurulduğunu belirterek "Ne diyebilirim, ben hangi arkadaşıma ne diyebilirim? Orada eksiklik tespit etmiş, üretimi durdurmuş ama orada şu veya bu şekilde daha sebebini bilmiyorum. Çok taze bir olay" dedi.

Bakan Yıldız, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 2015 yılı bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu toplantısında, Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde, bir kömür madeninde meydana gelen grizu parlamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kazanın yaşandığı madenin işletmecisi Altınyazı Madencilik'e ilişkin bilgiler veren Yıldız, şöyle konuştu:

"Altınyazı Madencilik'e Haziran 2014'te heyet gitmiş, eksikler tespit edilmiş, durdurulmuş. 23 Eylül'de eksik evraklar getirilmiş ve 27 Ekim'de de üretim faaliyeti durdurulmuş. Saat 19.00'da bugün orada bir kaza olmuş. Ne diyebilirim, ben hangi arkadaşıma ne diyebilirim? Orada eksiklik tespit etmiş, üretimi durdurmuş ama orada şu veya bu şekilde daha sebebini bilmiyorum. Çok taze bir olay."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)