BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDüşen uçaktaki Türk yolcu için açıklama----

Düşen uçaktaki Türk yolcu için açıklama

Düşen uçaktaki Türk yolcu için açıklama
24 Mart 2015 - 21:32 www.finansgundem.com

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Fransa'daki uçak kazasında, vatandaşlıktan çıkarılan bir kadının hayatını kaybettiğini açıkladı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fransa'daki uçak kazasında, vatandaşlıktan çıkarılan 50 yaşındaki Muradiye Lohman adında bir kadının hayatını kaybettiğini söyledi.

Çavuşoğlu, Polonya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Grzegorz Schetyna’nın katılımıyla, Polonyalı ve Türk iş dünyası temsilcilerine verilen gala yemeğinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bakan Çavuşoğlu, Fransa'da düşen uçakta 39 Türk yolcu bulunduğuna ilişkin sorulara, "Vatandaşlıktan çıkarılan 50 yaşındaki Muradiye Lohman adında bir kadın hayatını kaybetti. Evlenmeden önceki soyadı Çelik olan Muradiye adında bir soydaşımızın olduğunu tespit ettik. Yolcu listesini kontrol ettik. Bir de Yasmin adında bir yolcu var ama Türk olup olmadığını bilmiyoruz" şeklinde cevapladı.

Çavuşoğlu uçağın düşüş nedeniyle ilgili olarak da bir bilgiye sahip olmadıklarını söyledi.

Alman Lufthansa Havayollarına ait GermanWings havayolu şirketinin Airbus A320 tipi yolcu uçağı 6 mürettebat ve 144 yolcusuyla birlikte Fransa'nın güneyinde düşmüştü.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)