BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDünyaya seslendi: Korkmayın, gelin----

Dünyaya seslendi: Korkmayın, gelin

Dünyaya seslendi: Korkmayın, gelin
13 Ocak 2016 - 01:52 www.finansgundem.com

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal: Özgürlüğümüzü herhangi bir şekilde feda etmeden, güvenlik içerisinde İstanbul’a gelebilirsiniz.

Sultanahmet Meydanı’nda gerçekleşen terör saldırısıyla ilgili olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Hollanda’da düzenlenen Uluslararası Utrecht Turizm Fuarı’nda açıklama yaptı. “Korkmadan, özgürlüğümüzü herhangi bir şekilde feda etmeden, güvenlik içerisinde İstanbul’a gelebilirsiniz” diyen Bakan Ünal, “Türkiye sizin evinizdir. Türkiye güvenliğinizin hiçbir şekilde tehlikede olmayacağı bir ülkedir ve biz terörle mücadele eden ve terörün amacına ulaşmaması için gayret gösteren Fransa gibi, İngiltere gibi, Hollanda gibi, Belçika gibi tüm ülkelerle birlikte teröre ve terörizme karşı mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. 
Terörün bugün sadece İstanbul’u vurmadığının altını çizen Ünal, “Terör bugün Paris’i bir kez daha vurmuştur. Londra’yı bir kez daha vurmuştur. İnsanlığı, özgürlüğü, üzerinde yükseldiğimiz değerleri bir kez daha vurmuştur” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)