BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDünyanın ilk dolar trilyoneri ----

Dünyanın ilk dolar trilyoneri

Dünyanın ilk dolar trilyoneri
05 Ekim 2013 - 08:04 www.finansgundem.com

ABD'li bir garson olan Reggie Theus dünyanın ilk dolar trilyoneri olarak tarihe geçti

Bir restoranda müdür olarak çalışan Reggie Theus, bir banka hatası sonucu kısa süreliğine trilyoner oldu. Daily Mail'in haberine göre banka hatası sonucu hesabına 4 trilyon dolar yatmış gibi gözüken Theus, neyse ki tedbiri elden bırakıp işinden istifa etmedi. Çünkü yapılan Banka hatası kısa bir süre sonra fark edilip düzeltildi.

KLTV'ye konuşan Theus, "Hesabımda o kadar parayı gördüğüm vakit çok şaşırmıştım" dedi. Müşterisinden isimlerini açıklamamasını rica eden banka, söz konusu hatayı çevrim için bir bankacılık güncellemesi sırasında yaptı. Bu arada Theus'un, ABD'nin ulusal borcunu ödeme yönündeki teklifi, Cumhuriyetçilerin ve Demokratların borç tavanının yükseltilmesi bağlamında tartıştıkları bir dönemde kapanan hükümet için daha iyi bir zamanda gelemezdi. Fakat bankanın hatayı fark etmesiyle, hükümetin bu şansı yok oldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)