BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDünyanın ‘en yeni’ kruvaziyeri geliyor----

Dünyanın ‘en yeni’ kruvaziyeri geliyor

Dünyanın ‘en yeni’ kruvaziyeri geliyor
21 Mayıs 2016 - 04:11 www.finansgundem.com

Dünyanın en yeni kruvaziyer gemilerinden biri olan ve 1 Mayıs’ta denize indirilen ‘Carnival Vista’ pazar günü Kuşadası’na gelecek.

Carnival Corporation firmasına ait olan yeni gemi İtalya’nın Fincantieri tersanesinde inşa edildi. 322 metre uzunluğunda ve 48 metre yüksekliğindeki 15 katlı gemide 678 iç kabin 1075 dış kabin bulunuyor. Gemi 4 bine yakın yolcu ve 1500 mürettebatla hizmet veriyor.

Gemi yolcularına Kuşadası’nda kültürel tur hizmeti verecek olan Tura Turizm’in Ege Bölge Müdürü Ali Kuluyever, şunları söyledi:

“Güvenlik gerekçesile geminin ilk 4 seferi iptal edilmişti. Firmamızın uğraşları ve gayretleriyle toplamda 10 sefer düzenlenecek. Ülkemize ilk seferini 22 Mayıs’ta gerçekleştirecek olan geminin yolcuları, Kuşadası esnafının yüzünü güldürecek.”

Gemide yolcuların birçok spor aktivitesi yapmasına olanak sağlayan mini bowling, basketbol, golf, voleybol, futbol sahaları ve masa tenisi bulunuyor. Ayrıca gemi 24 bar ve 11 restorana sahip. Bunlardan en çok dikkat çekeni ise bir kruvaziyer gemisine ilk kez uygulanacak olan, çok iyi kalitede ve netlikte görüntü özelliğine sahip bir sinema gösterim sistemi olan IMAX sinema. Film, güçlü projeksiyon lambalarıyla, basketbol sahası büyüklüğündeki, dev bir perdeye yansıtılıyor ve izleyicilere kaliteli bir seyir zevki sağlanıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)