BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiDünyanın en büyük hibrit elektrikli uçağı----

Dünyanın en büyük hibrit elektrikli uçağı

Dünyanın en büyük hibrit elektrikli uçağı
22 Temmuz 2020 - 14:05 www.finansgundem.com

İngiliz geliştiriciler, dünyanın en büyük ticari hibrit-elektrikli pervaneyle çalışan uçağına dair ayrıntıları açıkladı.

The Sun gazetesinin haberine göre, çevre dostu 70 koltuklu elektrikli uçağın tasarımı güç alarak “fısıltı sessizliği” olarak nitelendiriliyor.

Hibrit-elektrikli uçağın menzil mesafesi, Londra'dan Roma'ya süren mesafenin biraz üstünde. İki küçük motorla desteklenen iki ana motorlu 70 koltuklu uçağın menzili 920 mil.

Bristol merkezli Electric Aviation Group geliştiricileri, pil teknolojisindeki gelişmelerle 2030 yılından sonra uçağın bin 381 mile kadar çıkabileceğini söyledi.

Electric Aviation Group Başkanı, tasarımın kritik yönünün, hibrit-elektrik tahrikinin, geri dönüş süresini en aza indirmeyi amaçlayan “yenilikçi havada taşınan pil rejenerasyonunu” içereceğini söyledi.

Başkan açıklamasında “Bu hem uluslararası hem yolcu hem de kargo uçuşlarının geleceğini temsil ediyor ve bir yatırım fırsatı olarak daha iyi zamanlanamazdı” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)