BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDünyada havalar çıldırdı----

Dünyada havalar çıldırdı

Dünyada havalar çıldırdı
02 Haziran 2013 - 06:44 www.finansgundem.com

Almanya’da sel, Oklahoma’da hortum 10 can aldı... Finlandiya’nın kutba yakın bölgesinde 50 yılın sıcaklık rekoru kırıldı

DÜN yine dünyadan doğal afetler ve mevsim normalleri üzerindeki hava seyriyle ilgili haberler geldi. İşte bazı ülkeler.
Finlandiya: Ülkenin kuzeyinde, son 50 yılın hava sıcaklığı rekor kırıldı. Finlandiya Meteoroloji Kurumu, Utsjoki kentinde hava sıcaklığının 30,5 dereceye kadar çıktığını, bunun, bölgenin yaklaşık 50 yıldır en sıcak mayısı olduğunu açıkladı.
Almanya: Şiddetli yağış yüzünden Bavyera, Saksonya, Thüringen ve Saksonya-Anhalt eyaletlerinde taşkın ve sel felaketleri yaşanıyor. Ren, Tuna ve Neckar nehirlerinin geçtiği kentlerde önlemler alındı. Haftasonu gökgürültülü yağmurun devam etmesi beklenirken Bavyera’nın Passau kenti özellikle tehdit altında. Avusturya ve İsviçre’de de olası sel felaketlerine hazırlanıyor.
Oklahoma: ABD’nin Oklahoma eyaletinde meydana gelen hortum felaketlerinde ise ikisi anne-çocuk olmak üzere en az 5 kişi öldü. Afet, iki hafta önce hortumun yerle bir ettiği ve yaralarını sarmaya çalışan Moore kenti yakınlarında yaşandı.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)