BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDünya, Terim'in kebapçı baskınını yazıyor----

Dünya, Terim'in kebapçı baskınını yazıyor

Dünya, Terim'in kebapçı baskınını yazıyor
19 Temmuz 2017 - 09:16 www.finansgundem.com

Fatih Terim'in kebapçı baskını Türkiye'nin neredeyse birinci gündemi oldu. Deneyimli teknik adamın karıştığı bu olayın yankısı ise Türkiye sınırlarını aştı. Ada basını haberi ilginç bir şekilde sundu

Fatih Terim'in İzmir Alaçatı'da karıştığı kavga sadece Türkiye'de yankı bulmadı. İngiliz basını, deneyimli teknik adamın karıştığı bu kavgayı haber olarak işlediler.

Haber başlığında "Türkiye Teknik Direktörü Fatih Terim, çetesiyle Kebab Salonu'nu yerle bir ederek karakolluk oldu" ifadesine yer verildi.

İngiliz The Sun Gazetesi'nin internet sitesinde Fatih Terim'in bu olayı ilginç bir şekilde servis edildi. "Kebab Wars" (Kebap Savaşları) başlığıyla verilen haberde bol bol döner görselleri kullanıldı.

Haberde olaya dair bilindik detaylara yer verilirken, Terim'in başı çektiği grupla birlikte karıştığı kavgadan ötürü polis soruşturmasına maruz kaldığının altı çizildi.

Kebabın Türkiye'de özel bir yiyecek olduğunun altı çizilirken, Fatih Terim'in "başı polis ile dertte" ifadesi kullanıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)