BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDünya Soros'un veliahtı Alexander'ı konuşuyor----

Dünya Soros'un veliahtı Alexander'ı konuşuyor

Dünya Soros'un veliahtı Alexander'ı konuşuyor
25 Haziran 2023 - 09:32 www.finansgundem.com

Ünlü yatırımcı George Soros, milyar dolarlık imparatorluğunu oğlu Alexander Soros'a devredeceğini açıklamasıyla Soros'un oğlu herkes tarafından merak konusu oldu.

İş dünyasının yaşayan efsanelerinden biri olan George Soros, geçtiğimiz günlerde iş dünyasında şok etkisi yaratan bir karar aldı. Ünlü yatırımcı, milyar dolarlık imparatorluğunu oğlu Alexander Soros'a devredeceğini açıkladı. Sozcu.com yayınladığı haberde ünlü veliaht Alexander Soros'u mercek altına aldı. İşte Sözcü'deki o haber...

Milyarder finansçı George Soros, geçtiğimiz günlerde pek çok kişiyi şoke eden kararını duyurmuş ve artık işleri oğluna emanet edeceğini söylemişti.

Soros’un 25 milyar dolarlık imparatorluğunun halefini oğlu Alex olarak seçmesi bazılarını şaşırtsa da ünlü iş insanı Alex’in bunu hak ettiğini söyledi. Ancak Alexander Soros’un babasının gözdesi olması hiç de kolay olmamış.

Times’ın haberine göre, 2011’de Açık Toplum Vakıflar Kurulu’na katılınca babasıyla daha yakın bir ilişki kurmaya başlayan Soros, modeller ve NBA oyuncularıyla gece gezmelerinde yer almaktan yine de kendini alamadı.

Genç Soros, uzunca bir süre basında “parti çocuğu” olarak anıldı. Bu durum da adeta yeni bir markalaşma dönemi geçirmesini gerektirdi. California Üniversitesi’nde “Heine, Nietzsche ve Edebiyat Politikası” başlıklı tezi de bu süreçte entelektüel yönünü öne çıkardı.

Kendisini babasından çok daha politik gören Alex, verdiği son röportajda sol eğilimli siyasi adaylara daha fazla bağışın sinyalini verdi.

Beyaz Saray ziyaretçi kayıtlarına göre de Aralık 2021’den bu yana Alex, 17 kez Beyaz Saray’a gitti. Ayrıca Soros’un Açık Toplum Vakıfları’nın yönetiminde ve babasının savunduğu kürtaj hakları gibi davaları desteklemeye devam etmeyi planlıyor. 

Dünyaca ünlü milyarder Soros'un öldüğü iddia edildi

Soros’un sağ kolu dolara cephe aldı

Soros'tan Güneş'i karartma projesine yatırım çağrısı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)