BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDünya devinden müthiş teklif----

Dünya devinden müthiş teklif

Dünya devinden müthiş teklif
18 Ağustos 2013 - 14:15 www.finansgundem.com

İtalyan ve İngiliz ekipler, Burak Yılmaz'ın transferi için kesenin ağzını açtı!

İtalyan ve İngiliz ekipleri, Galatasaray’da yedek kaldığından dolayı sıkıntılı olduğu öne sürülen golcü Burak Yılmaz’ı transfer edebilmek için adeta birbirleriyle çılgın bir yarış içerisine girmiş durumdalar. İngiliz devi Arsenal ise Burak için kesenin ağzını açtı.
İlk resmi teklifi 9 milyon Euro ile yapan İtalyan Lazio, "Önce kiralık gibi gösterelim, 3 yıl içinde 9 milyon Euro bonservis bedeli ödeyelim" teklifiyle Cimbom'un kapısını çaldı. Ancak "Ret" yanıtı aldı ve yarın, 10 milyon Euro'luk yeni teklifle Sarı-Kırmızılılar ile masaya oturmayı planlıyor. Bir diğer Serie A temsilcisi Napoli ise G.Saray'a resmi teklif olarak "Burak'ı 1 yıllığına 3.5 milyon Euro'ya kiralayalım. Ligde 20 ya da 25 golün üzerine çıkarsa, 20 milyon Euro satış opsiyonu ile renklerimize katalım" önerisi getirdi. Yönetim buna da "Hayır" karşılığı verdi. Napoli de 12 milyon Euro'luk yine bir teklif yaptı ama bu da yönetimden döndü.
ARSENAL'DE DE ROTA ‘BAY GOL'...
F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki rakibi Arsenal de Burak için G.Saray ile görüşmeye hazırlanıyor. Hem de dudak uçuklatacak bir fiyatla... İngiliz ‘Sports Direct News'in haberine göre; forvette sıkıntı çeken ve gözünü önce Liverpoollu Luis Suarez'e diken Arsenal'in menajeri ArseneWenger, Uruguaylı'dan olumlu sonuç alamayınca, rotayı Burak'a çevirdi. Haberde; Burak Yılmaz'ın geçen sezon 32 gol attığı ve G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın yıldız için gelecek teklifleri değerlendirmek istediği belirtilirken, Arsenal'in ilk etapta kapıyı 20 milyon Pound'dan (yaklaşık 23.5 milyon Euro) çalacağı iddia edildi. Forvette Podolski ve Walcott dışında alternatifi olmayan Arsenal'in, Giroud'un da performansından memnun kalmadığı ve milli futbolcunun ‘Topçular'ın transfer listesinde en üstü sıraya yerleştiği kaydedildi.
LAZİO'DAN 15 MİLYON EURO İSTEDİLER
Galatasaray yönetiminin, Burak Yılmaz'ı kendilerinden resmen isteyen İtalyan kulübü Lazio'dan, bonservis bedeli olarak 15 milyon Euro istediği öğrenildi. Burak'ı renklerine katmak için harekete geçen İtalyanlar, önceki gün Florya'ya faks çekerek toplam 9 milyon Euro'luk resmi tekliflerini iletmiş ancak bu, Sarı-Kırmızılı yönetimce kabul edilmemişti. İtalyan kulübü ile dün gerçekleştirilen temaslar sonucunda, bu rakamın 11 milyon Euro seviyesine kadar yükseldiği; Lazio'nun, Burak için yarın yeni bir teklif daha göndererek, pazarlıklara devam edeceği bildirildi.
PARANIN %25'İ TRABZON'UN
G.Saray yönetiminin, bonservis bedelini yüksek tutmasındaki amacın, Burak'ın satışından sonra Trabzonspor'a ödenecek %25'lik paydan kaynaklandığı öğrenildi. Golcünün geçen sezon 5 milyon Euro'ya serbest kalarak Cimbom'a gelmesini sağlayan özel mukavele içinde, "Futbolcunun bir sonraki satışından Trabzonspor'a %25 pay ödenir" maddesinin bulunduğu, bu nedenle Burak'ın satışı halinde Bordo- Mavililer'e de önemli bir paranın gideceği belirtildi. Örneğin Burak Yılmaz'ın 10 milyon Euro'ya satılması halinde G.Saray, Trabzon'a 2.5 milyon Euro ödeyecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)